Partners Way to Work 

Eerlijke kansen, voor iedereen

Onze rol in de wereld van werk brengt maatschappelijke verantwoordelijkheden mee. Die nemen we serieus, zoals blijkt uit allerlei extra activiteiten. Rode draad: eerlijke kansen op de arbeidsmarkt, voor iedereen. Eén van die extra activiteiten is Adecco Way to Work. Hier zijn we in 2013 wereldwijd mee begonnen, omdat de kansen voor jongeren op dit moment niet goed zijn.

Met Way to Work willen we je beter wegwijs maken in de wereld van werk. Maar we geven er ook een signaal mee af. We zeggen met klem: de generatie van nu hoort er gewoon bij!

Ook lijkt er een afstand te bestaan tussen wat vacatures vragen en wat afgestudeerde jongeren bieden. Dat moet beter op elkaar afgestemd worden. Denk aan stages en extra leertrajecten. Maar ook aan effectievere manieren om elkaar te vinden. Hoe solliciteer je? Hoe presenteer je je tijdens sollicitatiegesprekken? Hoe bouw je een netwerk op?

Waarom we dit doen? We weten dat ervaring de sleutel naar werk is. Hoe meer ervaringsfeiten op je c.v., hoe beter je kansen. Gezien onze rol in de wereld van werk, vinden wij het normaal om ons hiervoor in te zetten. Dat is goed voor jou, maar ook voor ons. En voor alle werkgevers. Want Nederland vergrijst snel. We hebben je hard nodig om Nederland jong en veerkrachtig te houden

Daarbij starten we acties met onze klanten en partners: grote en kleine bedrijven en overheidsorganisaties.

Ook initiatieven vanuit onze partners willen wij onder de aandacht brengen, want elke hulp en tips zijn meegenomen op weg naar passende arbeid.