Way to Work voor Opdrachtgevers 
Wereldwijd staan 73 miljoen jongeren aan de kant. Geen werk, geen perspectief. Kijken wij werkloos toe? Nee! Met Way to Work nemen wij onze verantwoordelijkheid. Dat zijn we aan onze jongeren en toekomst verplicht. Doet u mee?

Toegang tot de arbeidsmarkt
Voor iedereen. Dat is dé pijler onder ons MVO-beleid. We voegen de daad bij het woord. Niet alleen voor jongeren, trouwens. Ook andere groepen die de aansluiting met de arbeidsmarkt dreigen te missen, bieden we extra ondersteuning. Maar voor de jeugd doen we er een schepje bovenop. Want als zij de aansluiting missen, ondanks hun diploma’s, motivatie en bijzondere talenten, zetten we hun én onze toekomst op het spel.

Kleurrijke talenten
Door Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis -  Op de arbeidsmarkt zijn mensen een talent als zij hun geld waard zijn. Medewerkers kunnen hun geld waard zijn vanwege hun drie ‘K's’: Kennis, kunde en karakter. Anders gezegd: het hoofd, de handen en het hart zijn de waardedragers op de arbeidsmarkt. Individuen dragen dit als menselijk kapitaal in zich.
Lees verder >>

Sluit aan
Wij dagen jongeren uit voor de ultieme topfunctie: CEO voor één maand. We hebben er een speciale app voor ontwikkeld. Daarnaast gaan wij op 17 maart de straat op, oftewel Adecco Streetday. In zeven steden voeren we gesprekken met jonge werkzoekenden. We maken werk van werk met het Adecco Experience Programma: Loopbaanoriëntatieplaatsen, waardevolle ervaringen en stageplaatsen die we samen met u willen realiseren. Sluit aan.