Social Media

 

 Facebook

Adecco op Facebook! Ook een platform waar veel van onze flexwerkers, eigen medewerkers en zelfs opdrachtgevers elkaar tegen komen. Adecco heeft ook hier een eigen officiële Adecco Facebook.
Ga naar de Adecco Facebook en like ons

LinkedIn

  Op LinkedIn is Adecco goed vertegenwoordigd. Veel van onze medewerkers houden een actief professioneel netwerk bij met dit medium. LinkedIn is voor Adecco ook goed te gebruiken voor het vinden van professionals die op zoek zijn naar een nieuwe stap in hun carriere.
Bezoek Adecco Group Nederland op LinkedIn

Twitter

  Adecco zit ook op Twitter. Op dit platform houdt Adecco je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Adecco als ook algemene marktontwikkelingen.
Volg Adecco op Twitter en blijf op de hoogte!

YouTube

Op dit platform kun je filmpjes terugvinden over Adecco en uiteenlopende onderwerpen. Ook via Youtube blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zie je onder andere filmpjes terug van Win4Youth, WaytoWork
Bekijk onze filmpjes op Youtube

Google+

 

Volg Adecco ook op Google+. Ook hier houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de markt, HR en Adecco zelf.
Volg Adecco op Google+

Instagram

 

Volg Adecco ook op Instagram. Hier houden we je met leuke en informerende foto's op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de markt, HR, nieuws en Adecco zelf.
Volg Adecco op Instagram