Projectmedewerker Sales bij Nespresso

 
 

In de strijd tegen jeugdwerkloosheid bieden wij samen met Nespresso een unieke kans op deze fantastische loopbaanoriëntatieplaats voor 1 maand. Dit initiatief is bedoeld voor jongeren tot 30 jaar die ondanks een afgeronde opleiding nog geen of onvoldoende relevante werkervaring konden opdoen.

Functietitel
Projectmedewerker Sales

Werkzaamheden
Nespresso staat bekend om kwalitatief goede koffie met de bijzondere Nespresso beleving. Deze kun je ervaren in de Boutiques, maar ook online, op het werk of bij onze machineverkooppunten. In deze unieke uitdaging voor een maand zal je in onze verkoopkanalen (Boutiques, Trade & Out of Home) kijken en een handje meehelpen. Hierdoor wordt je expert in de ‘omnichannel’ gedachte van Nespresso. De werkzaamheden zullen bestaan uit:

- (Mee)verkopen van onze producten aan zowel B2C als B2B klanten;
- Analyse maken van de link tussen onze verschillende kanalen;
- Kwaliteit van onze machineverkooppunten bevorderen; 
- Uitwerken en presenteren van al jouw bevindingen.

Competenties
De functie van Projectmedewerker Sales is uitstekend geschikt voor iemand die alles wilt leren over sales. Wij zijn op zoek naar een Sales-talent met minimaal een afgeronde HBO-opleiding heeft afgerond en breed inzetbaar is binnen onze kanalen. De kandidaat beschikt over de volgende competenties: 
- Creatief;
- Resultaatgericht;
- Analytisch;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Ervaring in Sales is een pre;
- Koffieliefhebber.

Impressie: 

Reageren kan tot
12 september

Locatie

Amsterdam

Over Nespresso
Het succes van Nespresso begon met een simpel idee: het voor iedereen mogelijk maken om te genieten van de perfecte kop koffie. Ons doel is het leveren van de hoogste kwaliteit koffie en het plezierige moment wat hiermee gepaard gaat. De constante kwaliteit en innovaties hebben ervoor gezorgd dat Nespresso marktleider is op het gebied van geproportioneerde koffie en behoort tot een van de snelst groeiende organisaties op het gebied van consumentengoederen wereldwijd. Bekijk de website van Nespresso voor verdere carrièremogelijkheden