Online Marketeer bij HMC

 


In de strijd tegen jeugdwerkloosheid bieden wij samen met HMC een unieke kans op deze fantastische loopbaanoriëntatieplaats voor 1 maand. Dit initiatief is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar die ondanks een afgeronde opleiding nog geen of onvoldoende relevante werkervaring konden opdoen.

Om jongeren een kans te geven op de arbeidsmarkt gaat HMC graag deze uitdaging aan. Bedrijven zoeken namelijk vaak jongeren met arbeidservaring. Een combinatie die vaak moeilijk blijkt. HMC is zelf ook jong en deze mensen hebben zelf ook veel moeite moeten doen om een baan te krijgen. Dit terwijl opleiding (hbo) hoog was. Maar de overvloed aan brieven en dus selectie mogelijkheden geeft starters dan vaak geen kans. HMC geeft ze graag een kans

Functietitel
Online Marketeer

Wat ga je doen
Analyseren van onze online situatie zoals deze nu is.
Opzetten van Google Analytics.
Adviseren over de mogelijkheden van Google AdWords.
Bedenken van de optimale SEO strategie en optimaliseren van onze website.
Opzetten van een Social Media plan.

Wat zij je bieden
Alle vrijheid! HMC heeft zelf geen kaas gegeten van online marketing en zullen één maand helemaal open staan voor jouw ideeën en advies. Je zult deel uit maken van een klein maar erg gezellig team. Daarbij bieden zij de unieke kans om betrokken te zijn in de opstartfase van een nieuw bedrijf. Wat betreft online marketing kun jij echt jouw stempel op het bedrijf drukken.

Wie ben jij
HBO werk- en denkniveau
Google AdWords en Google Analytics hebben voor jou geen geheimen. En mocht je een keer een vraag hierover hebben, weet je waar je de antwoorden vinden kunt.
Uitgebreide kennis van SEO en optimalisatie van websites.
Je weet hoe je Social Media zakelijk kunt inzetten.
Sterk in analyseren en accuraat in het werken.
Je kunt begrijpelijk uitleg en training geven over online marketing.
Je werkt zelfstandig en neemt initiatief.
Natuurlijk beschik je over een flinke dosis enthousiasme om aan de slag te gaan!

Periode
Juli

Reageren tot
??

Locatie
Amstelveen

Status
Coming soon

Link vacature
Coming soon

Over HMC
HMC Reservations is een boekingsbureau, geleid door mensen met jarenlange ervaring in de hotellerie. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de perfecte locatie voor hotelkamers, vergaderingen, evenementen en congressen. 1 april hebben we een frisse start gemaakt en zijn we begonnen onder de naam HMC. Wij hebben een geheel nieuwe website, social media en huisstijl en willen ons ook online goed in de markt zetten. Hier kunnen ze jouw hulp bij gebruiken! Hun kernwaarden: Betrokkenheid, Onderscheidend, Betrouwbaarheid, Dienstbaarheid en Kostenbewustzijn. Meer weten? Kijk op http://www.reservations.nl/