Medewerker Juridische Zaken bij de ABU

 
logo

In de strijd tegen jeugdwerkloosheid bieden wij samen met de ABU een unieke kans op deze fantastische loopbaanoriëntatieplaats voor 1 maand. Dit is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar die ondanks ‘n afgeronde opleiding nog geen of onvoldoende relevante werkervaring konden opdoen.


Functietitel
Medewerker team Juridische Zaken en Arbeidsvoorwaarden

De uitdaging
Voor deze tijdelijke opdracht is het de bedoeling dat jij (onder begeleiding) ondersteunt bij het opzetten van een onderzoek naar cao-afspraken over uitzendwerk en het organiseren van bijeenkomsten van ABU-leden (gespecialiseerd in het uitzenden van flexmigranten).

De taken
- het helpen opzetten en organiseren van onderzoeksactiviteiten: 
- het verzamelen van gegevens en informatie op basis van secundair onderzoek (via internet zoeken naar relevante informatie en die op aantrekkelijke manier te presenteren);  
- het (helpen) organiseren van ledenbijeenkomsten (specifiek voor uitzendbureaus die gespecialiseerd zijn in het uitzenden van flexmigranten)); 

Wij zoeken
Je bent een organisatietalent met oog voor detail. Je vindt het leuk om te netwerken en bent communicatief vaardig. Je weet te motiveren en te overtuigen. Je bent creatief en resultaatgericht.
Iemand die representatief is en bijeenkomsten kan (helpen) organiseren
Iemand die projectmatig/gestructureerd kan werken;
Iemand die zowel zelfstandig, als in teamverband kan werken;
Iemand die affiniteit heeft met onderzoeksactiviteiten 
Iemand die initiatieven toont en communicatief vaardig is;
Iemand die doelgericht en resultaatgericht is;
Iemand met een brede interesse;
Collegialiteit, inzet en belangstelling.

Wij bieden
Een werkervaringsplaats voor 40 uur per week voor de periode van 1 maand
Een leerzame plek in een dynamische werkomgeving binnen een toonaangevende werkgeversorganisatie;
professionele begeleiding van de manager juridische zaken en arbeidsvoorwaarden;
Open en informele werkomgeving en bedrijfscultuur

Periode
November 2015 - Maart 2016

Reageren tot
Niet meer mogelijk, experience plaats is vervuld

Locatie
Lijnden

Status
Gesloten

Blog
Volgt na afloop Experience 

Over de ABU
De ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) is de grootste werkgeversvereniging binnen de uitzendbranche en partij bij de CAO voor Uitzendkrachten, met 750.000 werknemers één van de grootste CAO’s van Nederland. Bij de ABU zijn ruim 475 uitzendorganisaties aangesloten die voor hun collectieve en individuele belangenbehartiging bij de vereniging terecht kunnen. De ABU stelt graag een werkervaringsplaats beschikbaar om de positie van jongeren op de arbeidsmarkt te versterken. Meer weten? Bekijk de website www.abu.nl. 

Het team
Het team Arbeidsvoorwaarden en Juridische Zaken bestaat uit 9 professionals die zich bezighouden met onder meer de uitzend-CAO, de arbeidsvoorwaarden voor vaste medewerkers, kwaliteit & keurmerk, Vereniging Payroll Ondernemingen (VPO), arbeidsmigranten, arbeids- en CAO-recht.