Medewerker Facilitair Management bij BD Kiestra

 
BD Kiestra B.V.

Way to Work 2015

In de strijd tegen jeugdwerkloosheid bieden wij samen met BD Kiestra een unieke kans op deze fantastische loopbaanoriëntatieplaats voor 2 maanden. Dit is bedoeld voor jongeren tot 30 jaar die ondanks ‘n afgeronde opleiding nog geen of onvoldoende relevante werkervaring konden opdoen.

Functietitel

Medewerker Facilitair Management

Opdracht
Voor de afdeling Facility zijn we op zoek naar een medewerker Facilitair Management die een haalbaarheidsonderzoek gaat uitvoeren naar het wagenpark en de catering.
Wagenpark: BD Kiestra heeft een drietal eigen voertuigen welke voor diverse doeleinden worden ingezet. Drie jaar geleden was dit aantal toereikend, maar met de groei van het aantal medewerkers dienen er vaak extra auto's te worden ingehuurd om aan de vraag te kunnen voldoen. Bij dit onderzoek dient tevens gekeken te worden naar de personele en belastingtechnische aspecten.
Catering: Voor meetings en trainingen verzorgt de afdeling Faclities de lunches. Tijdens de lunch nemen de medewerkers zelf hun lunch mee. BD Kiestra wil de mogelijkheden onderzoeken om goedkopere lunches te serveren en of het voor BD Kiestra haalbaar is om een cateraar dit te laten verzorgen.

Wat wij verwachten
Afgeronde HBO Facility Management 

Periode

Oktober 2015 - Februari 2016

Reageren tot

Niet meer mogelijk, experience plaats is vervuld

Locatie

Drachten

Status

Gesloten

Blog
Volgt na afloop Experience 

Over BD Kiestra
BD Kiestra B.V. ontwikkelt en produceert innovatieve hoogwaardige geautomatiseerde laboratoriumsystemen voor medisch bacteriologische laboratoria. Inmiddels hebben ze de omslag gemaakt van maatwerkopdrachten naar seriematig geproduceerde oplossingen in fors grotere aantallen.
Het aantal collega's, momenteel zo'n 300, zal nog verder toenemen door de stevige bedrijfsgroei. BD Kiestra is onderdeel van Becton Dickinson (BD), een toonaangevend bedrijf in medische technologie, dat wereldwijd actief is. 
Ze zijn een enthousiast bedrijf met gedreven, betrokken collega's die een sterke band hebben met de organisatie. Er heerst een prettige, informele werksfeer waarbij je als medewerker ruim de gelegenheid krijgt om initiatief te tonen en je creativiteit te benutten.