Junior Projectcalculator bij Limex

 
In de strijd tegen jeugdwerkloosheid bieden wij samen met Limex Machine Exploitatie BV  een unieke kans op deze fantastische loopbaanoriëntatieplaats voor 1 maand. Dit is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar die ondanks ‘n afgeronde opleiding nog geen of onvoldoende relevante werkervaring konden opdoen.

Functietitel
Junior Projectcalculator

Opdracht
Limex BV biedt een unieke werkervaring voor 1 maand in de functie als Jr. Projectcalculator. Je gaat op projectbasis aan het werk binnen een familiair en innovatief bedrijf met omstreeks 15 medewerkers. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid en ruimte voor initiatief geboden. Je gaat werken aan kostprijsmodellen voor projecten en machines. Deze bestaan uit meerdere kostenvariabelen, welke moeten leiden tot een optimaal inzicht in de kostprijsopbouw. Doel van de opdracht is het fine tunen en efficiënt en efficiënt en doelmatig samenvoegen van verschillende modellen.

Wie zoeken wij
Wij zoeken een HBO of Wo young professional, die pro actief en calculatorisch sterk is en ervaring met digitalisering en voornamelijk met MS Excel. Daarnaast weet je wat de termen ‘EBIT’ en ‘cash flow’ betekenen. Een eager en fris persoon, iemand die sterk analytisch, zelfstandig en communicatief vaardig is.

Periode

Maart - Mei

Reageren tot
Niet meer mogelijk, experience plaats is vervuld

Locatie
Panningen

Status
Gesloten

Over Limex
Limex ontwikkelt oplossingen voor het reinigen van meermalige verpakkingen. Klanten kunnen voor zowel de industriële wasmachines als ook voor de totale dienstverlening bij Limex terecht. Limex ontwikkelt en realiseert de technische processen en wasmachines zelf. Maatschappelijke ontwikkelingen en marktontwikkelingen vragen om innovatieve oplossingen welke door Engineering worden vertaald naar hoogwaardige technische reinigingsinstallaties. Standalone wasmachines tot compleet geautomatiseerde lijnen worden geleverd en ge- exploiteert aan klanten over de hele wereld! http://www.limex.nl/