Social Media

LinkedIn

  Op LinkedIn is Adecco Top Secretaries goed vertegenwoordigd. Veel van onze medewerkers houden een actief professioneel netwerk bij met dit medium. LinkedIn is voor Adecco ook goed te gebruiken voor het vinden van professionals die op zoek zijn naar een nieuwe stap in hun carriere.

Bezoek Adecco Top Secretaries op LinkedIn

Facebook

  Adecco Top Secretaries zit ook op Facebook! Een platform waar veel van onze secretaresses, eigen medewerkers en zelfs opdrachtgevers elkaar tegen komen. 
 
Volg Adecco Top Secretaries op Facebook en blijf op de hoogte!


Twitter

  Twitter is het informatienetwerk met berichten tot 140 tekens. Op dit platform houdt Adecco Top Secretaries je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Adecco Top Secretaries als ook algemene marktontwikkelingen.

Volg Adecco Top Secretaries op Twitter en blijf op de hoogte!
 

  VACATURES

 Vast werk, tijdelijk werk of een  dynamische loopbaan als interim- assistant. Samen gaan we voor een verbintenis die jou past. 


 Bekijk onze vacatures

 

  NIEUWS

Er verandert veel in secretaresseland. Heel veel. Top Secretaries maakt haar eigen selectie uit nieuwsfeiten, opinies en funberichten. 


 Bekijk het laatste nieuws

 

  AGENDA

Haal jij energie uit je werk? Krijg jij positieve prikkels van collegiale interactie en zit je graag dicht bij het vuur? Neem actief deel aan de Top Secretaries Inspiratiesessies.

 Ga naar de agenda

 

 BLOG

Wat houdt jou bezig? Welke veranderingen zie jij op je afkomen en wat doe je om je daarop voor te bereiden? Lees wat collega’s schrijven
of schrijf je eigen blog!

 Ga naar de blog