Middenin de maatschappij

Top Secretaries staat middenin de samenleving. We nemen onze verantwoordelijkheid voor wat we doen en voor de impact die dat heeft op de wereld om ons heen.

MVO-beleid
Als onderdeel van de Adecco Group, is Top Secretaries aangesloten op een uitgebreid, gecertificeerd MVO-programma. De internationale Adecco Group neemt deel aan de Global Compact. Adecco Group Nederland participeert in MVO Nederland.

MVO-initiatieven
Een grondbeginsel in het MVO-beleid van Adecco is het recht van iedereen op een ongehinderde toegang tot de arbeidsmarkt. Veel maatschappelijke initiatieven die Adecco onderneemt, zijn gericht op groepen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Top Secretaries neemt actief aan veel initiatieven deel en is al lange tijd partner van de Stichting Lezen & Schrijven, in 2004 opgericht door Prinses Laurentien.

Lees meer over ons gezamenlijke MVO-beleid

 

  VACATURES

 Vast werk, tijdelijk werk of een  dynamische loopbaan als interim- assistant. Samen gaan we voor een verbintenis die jou past. 


 Bekijk onze vacatures

 

  NIEUWS

Er verandert veel in secretaresseland. Heel veel. Top Secretaries maakt haar eigen selectie uit nieuwsfeiten, opinies en funberichten. 


 Bekijk het laatste nieuws

 

  AGENDA

Haal jij energie uit je werk? Krijg jij positieve prikkels van collegiale interactie en zit je graag dicht bij het vuur? Neem actief deel aan de Top Secretaries Inspiratiesessies.

 Ga naar de agenda

 

 BLOG

Wat houdt jou bezig? Welke veranderingen zie jij op je afkomen en wat doe je om je daarop voor te bereiden? Lees wat collega’s schrijven
of schrijf je eigen blog!

 Ga naar de blog