Verkennen, vernieuwen, verbinden

Dat is de kracht van Top Secretaries Top Secretaries, onderdeel van Adecco Group Nederland, loopt sinds haar oprichting in 2006 op de troepen vooruit. En dat blijven we doen!

Onze visie
In onze visie kunnen organisaties in de toekomst alleen succesvol zijn met de passie en inzet van assistants die het management en bestuur versterken. Daarom hebben we in 2009 het begrip ‘Top Assistant 4.0’ gemunt. 

Onze missie
Daar hebben we een ondubbelzinnige missie aan verbonden: het vak en onszelf opnieuw uitvinden en de weg bereiden voor de nieuwe assistant in de nieuwe organisatie.

“Samen zijn we ons ervan bewust dat de rol van de secretaresse sterk verandert. De impact op het secretariaat en de individuele secretaresse is enorm. Onze overtuiging is dat we daar samen de juiste richting aan kunnen geven – door lef te tonen, kennis te delen, onszelf bij alles wat we doen een spiegel voor te houden en open te staan voor technologie en sociale vernieuwing.”

 

  VACATURES

 Vast werk, tijdelijk werk of een  dynamische loopbaan als interim- assistant. Samen gaan we voor een verbintenis die jou past. 


 Bekijk onze vacatures

 

  NIEUWS

Er verandert veel in secretaresseland. Heel veel. Top Secretaries maakt haar eigen selectie uit nieuwsfeiten, opinies en funberichten. 


 Bekijk het laatste nieuws

 

  AGENDA

Haal jij energie uit je werk? Krijg jij positieve prikkels van collegiale interactie en zit je graag dicht bij het vuur? Neem actief deel aan de Top Secretaries Inspiratiesessies.

 Ga naar de agenda

 

 BLOG

Wat houdt jou bezig? Welke veranderingen zie jij op je afkomen en wat doe je om je daarop voor te bereiden? Lees wat collega’s schrijven
of schrijf je eigen blog!

 Ga naar de blog