Samenwerking Top Secretaries en Hampshire hotels

 

Dit jaar zullen veel van de inmiddels zeer populaire Top Secretaries events plaatsvinden in Hampshire hotels. Een samenwerking welke wij dit jaar zijn aangegaan om onze klanten te laten kennismaken met de exclusieve en betaalbare kwaliteit van deze hotelketen, welke overigens één van de vijf grootste hotelondernemingen is in de Benelux. De landelijke dekking van deze hotels en de prijs/kwaliteit verhouding past uitstekend bij Top Secretaries.

Voor de secretaresses betekent dit dat een bezoek aan onze events:
- Een geweldig netwerk moment is;
- Een snelle manier om kennis up to date te houden en te delen met collega’s;
- Kennismaking met geweldig vergaderlocaties en hotels;
- Voordeel bij de diverse locaties van Hampshire Hotels speciaal voor Top Secretaries klanten 

Samen gaan wij ervoor zorgen dat onze business events het persoonlijke en exclusieve karakter hebben zoals onze klanten dat van ons gewend zijn. Bezoek onze business events en ervaar de gastvrijheid en culinaire versnaperingen van Hampshire Hotels. Maar ook de diversiteit van de verschillende locaties: van moderne zakelijke hotels tot klassieke luxe hotels met een historische achtergrond. 
Hampshire Hotels heeft een landelijke dekking in Nederland en kan altijd een passende locatie aanbieden voor uw overnachtingen, zakelijke bijeenkomsten, evenementen, productpresentaties maar ook voor een lekker ontspannen weekendje weg.

Ga voor meer informatie over Hampshire naar www.hampshire-hotels.com

Wij zien je graag op één van onze events! Klik hier voor een event bij jou in de buurt.