Ontdek wat we je te bieden hebben.

Jouw kracht, onze kracht

Hoe sta jij in het leven? Handel je vanuit je eigen kracht en geef je zelf richting en inhoud aan je rol als professionele assistant? Dan pas je bij Adecco Top Secretaries.

“Wij geloven in de management versterkende rol van de professionele assistant.”

Vast werk, tijdelijk werk of een dynamische loopbaan als interim-assistant. Samen gaan we voor een verbintenis die jou past. We zijn er voor professionals met passie. Voor ambitieuze ‘Assistants 4.0’ die 100% Future Proof zijn en net als wij geloven in onze management versterkende kwaliteiten.

Bekijk onze vacatures

Op zoek naar vast of tijdelijk werk? Veel bedrijven en overheidsorganisaties vertrouwen hun vacatures toe aan Top Secretaries. Check met regelmaat ons dynamische aanbod.

Naar de vacatures 

Of schrijf je bij ons in door middel van een open sollicitatie

 

  VACATURES

 Vast werk, tijdelijk werk of een  dynamische loopbaan als interim- assistant. Samen gaan we voor een verbintenis die jou past. 


 Bekijk onze vacatures

 

  NIEUWS

Er verandert veel in secretaresseland. Heel veel. Top Secretaries maakt haar eigen selectie uit nieuwsfeiten, opinies en funberichten. 


 Bekijk het laatste nieuws

 

  AGENDA

Haal jij energie uit je werk? Krijg jij positieve prikkels van collegiale interactie en zit je graag dicht bij het vuur? Neem actief deel aan de Top Secretaries Inspiratiesessies.

 Ga naar de agenda

 

 TopIQ

Het magazine voor de professionele secretaresse. Topic betekent letterlijk: onderwerp waar iedereen over praat. En dat is precies wat we willen bereiken.


 Lees de nieuwe TopIQ