TS Academy

 

TS Academy is open voor jou. Je bent immers kritisch op jezelf en neemt het secretaressevak serieus. Gezien de veranderingen in je vak, ben je gespitst op permanente verbetering van je vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten. Wat je daarvoor nodig hebt, vind je bij TS Academy.

Wij hebben besloten ons aanbod in training en opleiding verder te professionaliseren. Goed nieuws, ook voor jou.

Vakinhoudelijke competenties

We hebben vormgegeven aan een serie interessante workshops. Ze sluiten aan bij de actualiteit van een ‘vak in beweging’. Een aantal workshops behandelt beroepsmatige competenties die steeds meer aandacht vragen. Denk aan effectief beïnvloeden, Getting things done of vanuit projecten rond Het Nieuwe Werken.

Persoonlijke kwaliteiten

Andere workshops zetten aan tot werken aan je persoonlijke kwaliteiten. Belangrijk, want in de nieuwe, informele organisatie maken die het verschil. Welke talenten moet je aanspreken om je omgeving beter te beïnvloeden, meer rendement te halen uit je communicatietechnieken en je emotionele intelligentie effectiever in te zetten? Jezelf verbeteren begint op de TS Academy.

Summer Bootcamps

Ook dit jaar vinden vinden er weer inspirerende Summer Bootcamps plaats. 

Klik hier voor meer informatie.

TS Academy trainingen (i.s.m. NCOI)

Voor externe deelname berekenen we € 295,- per training, dit geldt voor de TS Academy trainingen die in samenwerking met het NCOI worden georganiseerd. Klik op onderstaande link voor het programma van 2015. Deelnemen? Bespreek je keus met je contactpersoon. Kaart ook eventuele andere opleidingswensen aan. (Nog) niet aangesloten bij Top Secretaries, maar wel geïnteresseerd in onze trainingen? Stuur een mail naar marjolein.hendriks@topsecretaries.nl
Kijk ook bij onze Inspiratiesessies.

Klik hiervoor een overzicht van het trainingsprogramma 2015 

InCompany workshops

Wij  organiseren ook InCompany workshops. Op maat gemaakt en bij de opdrachtgever in het bedrijf. Waar en wanneer zij willen. De kosten hiervoor liggen gemiddeld op € 995.  Wil jij een workshop of training intern voor collega's organiseren dan biedt ons InCompany aanbod daarvoor een uitstekende mogelijkheid. Het aanbod is zeer divers. 

Klik hiervoor een overzicht van InCompany workshops
 

GeniusU, zorg dat je de troepen voor blijft!

Om ons heen verandert er veel en dit merken we ook in ons vak. De secretaresses die ‘van alles wel iets kunnen’ zijn in de toekomst op één hand te tellen. De nadruk verschuift naar een gespecialiseerde assistent die op basis van gelijkwaardigheid een dimensie toevoegt aan de daadkracht van de diverse managementlagen. In GeniusU laten we je graag zien wat erbij komt kijken om voor de troepen aan te blijven lopen. En hoe je effectief gebruik kunt maken van de verschillen van anderen. Wij geloven dat alleen met diversiteit je tot een creatieve en innovatieve manier van werken kunt komen. Daarmee loop je voorbereid je toekomst in. En natuurlijk staat Top Secretaries voor je klaar om je daarbij te helpen. Want wij zien in iedereen een Genius en dat ben jij: GeniusU.   Wij nemen je graag mee in wat wij signaleren en zien in de markt en geven aan wat dit voor gevolgen voor jullie kan hebben. Wij nodigen je daarom graag uit voor één van onze bijeenkomsten. Raadpleeg ook het werkboek GeniusU. 

Klik hierom het werkboek te downloaden.

Top Assistants 4.0

Onze workshops sluiten aan op ons toekomstconcept, dat we ‘Top Assistant 4.0’ hebben genoemd. Liane Duit, onze manager Business Development & Innovation, houdt geregeld lezingen over dit thema. Ze heeft ook een presentatie samengesteld, die je hieronder kunt downloaden. In het verlengde van Top Assistant 4.0 hebben we een bespiegeling geschreven over de toekomst van ons vak. Deze is primair gericht op onze gezamenlijke opdrachtgevers. Ook voor jou is de informatie interessant. Zie hieronder.

‘Gastvrijheid in the Business’, YOU make the difference!

Kern van de workshop is: hoe steek je er bovenuit door zaken nèt wat gastvrijer te benaderen en wat levert dat op?

Wij zijn gewoon dat wij alles doen vóór een klant/ manager, we bouwen als het ware een wereld om een klant/ manager heen, soms betekent dit voor elke klant/ manager een andere wereld. In het vak van managementondersteuner werk je ‘vandaag de dag’ vaak voor meerdere managers, dat zou betekenen voor elke manager een andere aanpak. Is dit slecht/ verkeerd, NEE, maar het kan wel anders. Deze manier is tijdrovend, betekent vaak veel investeren op voorhand, niet altijd even efficiënt en door de hedendaagse economie slaag je met deze methode niet altijd. Laat je niet frustreren, maar inspireren door heel dicht bij jezelf te blijven! Wij hebben het geheim!

We nemen je mee in casuïstiek wat je laat voelen hoe jij door kleine gastvrije gebaren/ acties veel kan bereiken. Ook al werk je voor een hele afdeling, jij maakt van jouw vak een feest door jouw interne afnemer ‘FAN’ van jou te maken.

 

Je kunt de volgende documenten direct downloaden:

Presentatie Top Assistant 4.0.

De essentie van de nieuwe assistant – de ruggengraat van de informele organisatie

TS Academy workshopgids 2015 Meer weten? Mail  marjolein.hendriks@topsecretaries.nl