Delen is weten

Het secretaressevak is en blijft sterk in beweging. Wat zijn trends waar je niet omheen kan? Wat zijn de laatste inzichten die je niet mag missen? Wat zijn de onderscheidende kwaliteiten van de Future Proof Top Assistant? Lees en deel onze white papers.


Whitepaper - De transformatie van het secretaressevak (2016)

Wat niet tot je kernactiviteiten behoort, besteed je uit. Dat gebeurt al jaren. Zo blijf je als organisatie flexibel en spaar je kosten uit. Je kunt bepaalde bedrijfsprocessen zelfs naar goedkopere landen verplaatsen. Er is één categorie activiteiten waarvan je zou denken dat ze bij uitstek plaatsvinden binnen de bedrijfsmuren, namelijk: secretariaatsprocessen. Toch ondervindt ook dat vakgebied momenteel een sterke trend naar outsourcing. Adecco Top Secretaries signaleert die trend in een net verschenen white paper, getiteld ‘De transformatie van het secretaressevak’Whitepaper: De transformatie van het secretaressevak’ - bladerbaar
Whitepaper: De transformatie van het secretaressevak’ - pdf


Whitepaper - De essentie van de nieuwe assistant (2012)

White paper: De essentie van de nieuwe assistant  - bladerbaar
White paper: De essentie van de nieuwe assistant - pdf


 

  VACATURES

 Vast werk, tijdelijk werk of een  dynamische loopbaan als interim- assistant. Samen gaan we voor een verbintenis die jou past. 


 Bekijk onze vacatures

 

  NIEUWS

Er verandert veel in secretaresseland. Heel veel. Top Secretaries maakt haar eigen selectie uit nieuwsfeiten, opinies en funberichten. 


 Bekijk het laatste nieuws

 

  AGENDA

Haal jij energie uit je werk? Krijg jij positieve prikkels van collegiale interactie en zit je graag dicht bij het vuur? Neem actief deel aan de Top Secretaries Inspiratiesessies.

 Ga naar de agenda

 

 TopIQ

Het magazine voor de professionele secretaresse. Topic betekent letterlijk: onderwerp waar iedereen over praat. En dat is precies wat we willen bereiken.


 Lees de nieuwe TopIQ