TopIQ

 

Het magazine voor de professionele secretaresse. Toen we begonnen met Top Secretaries was dit de hamvraag: weten we voldoende professionele secretaresses aan ons te binden om onze ambitieuze klantbelofte waar te maken? We wisten dat ons concept bijval zou vinden bij de moderne secretaresse, maar waren niet blind voor de toenemende schaarste. Inmiddels kunnen wij met veel voldoening zeggen: het lukt!  

Blader door de laatste uitgave van de TopIQ!
Of bekijk de TopIQ in PDF


Klik hier voor een overzicht van alle Top Secretaries uitgaven

   
 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Jij weet wat je kracht is en wat je ambities zijn, wij nemen drempels weg, geven richtingen aan en verbinden jouw kracht met uitdagende opdrachten en leer- en coachingtrajecten.

 Lees verder


 

  NIEUWS

Er verandert veel in secretaresseland. Heel veel. Top Secretaries maakt haar eigen selectie uit nieuwsfeiten, opinies en funberichten. 


 Bekijk het laatste nieuws


 

  AGENDA

Haal jij energie uit je werk? Krijg jij positieve prikkels van collegiale interactie en zit je graag dicht bij het vuur? Neem actief deel aan de Top Secretaries Inspiratiesessies.

Ga naar de agenda


 

  TopIQ

Het magazine voor de professionele secretaresse. Topic betekent letterlijk: onderwerp waar iedereen over praat. En dat is precies wat we willen bereiken.


Lees de nieuwe TopIQ