Inspiratiesessies


Haal jij energie uit je werk? Krijg jij positieve prikkels van collegiale interactie en zit je graag dicht bij het vuur? Neem actief deel aan de Top Secretaries Inspiratiesessies. Steeds actueel, vaak eigenzinnig, altijd inspirerend.


We hebben het allemaal nodig. Een beetje pep op zijn tijd. Luisteren, delen. Wat zijn de trends en ontwikkelingen; wat kan ik leren van de ervaringen van collega’s; waar kan ik mijn eigen verhaal en vragen kwijt? Check hieronder wat er in jouw regio speelt en meld je aan!

 Event

Datum

Locatie

 Social Media - Sharing is Caring


8 november 2016

 
Den Haag

 
 Minicollege Connect the Project

 
9 november 2016

 
Centrale locatie
Midden Nederland
 
 Personal Branding


22 november 2016

 
Zaltbommel

 
  Minicollege Connect the Project


24 november 2016 


Zaltbommel

 
 Social Media - Sharing is Caring


7 december 2016

 
Utrecht e.o.

 
  Minicollege Connect the Project


8 december 2016

 
Amsterdam

 
 Boost Your Brand(ing)


 16 december 2016


Zaltbommel

 
 Talent Coach


doorlopend


Heel Nederland


Meer workshops

Wij hebben een aantal interessante workshops samengesteld die allemaal zijn toegespitst op de actualiteit van ons vak. Sommige gaan in op puur beroepsmatige thema’s als projectmanagement, P&O en Het Nieuwe Werken. Andere houden je een spiegel voor waar het gaat om individuele kwaliteiten als communicatie- en beïnvloedingstechnieken, personal branding en effectief omgaan met emotionele intelligentie. Nieuwsgierig? Klik door naar TS Academy
 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Jij weet wat je kracht is en wat je ambities zijn, wij nemen drempels weg, geven richtingen aan en verbinden jouw kracht met uitdagende opdrachten en leer- en coachingtrajecten.

 Lees verder


 

  NIEUWS

Er verandert veel in secretaresseland. Heel veel. Top Secretaries maakt haar eigen selectie uit nieuwsfeiten, opinies en funberichten. 


 Bekijk het laatste nieuws


 

  AGENDA

Haal jij energie uit je werk? Krijg jij positieve prikkels van collegiale interactie en zit je graag dicht bij het vuur? Neem actief deel aan de Top Secretaries Inspiratiesessies.

Ga naar de agenda


 

  TopIQ

Het magazine voor de professionele secretaresse. Topic betekent letterlijk: onderwerp waar iedereen over praat. En dat is precies wat we willen bereiken.


Lees de nieuwe TopIQ