Sluit je aan. Jij bent de toekomst.


Let’s beat the robot


De wereld van werk digitaliseert in een hoog tempo. Robotisering is de volgende fase. Taken verdwijnen, zeker. Maar nieuwe taken en verantwoordelijkheden dienen zich aan. Want zelfs de meest geavanceerde robot kan de Future proof Assistant niet verslaan. 

Coach en inspiratiebron

De Future Proof Assistant laat zich niet voorprogrammeren. Die luistert, acteert op eigen kracht en anticipeert. Die toont passie en inlevingsvermogen en blijft zich op eigen kracht verbeteren en ontwikkelen. Met jouw TS Academy als coach en inspiratiebron!

 

  VACATURES

 Vast werk, tijdelijk werk of een  dynamische loopbaan als interim- assistant. Samen gaan we voor een verbintenis die jou past. 


 Bekijk onze vacatures

 

  NIEUWS

Er verandert veel in secretaresseland. Heel veel. Top Secretaries maakt haar eigen selectie uit nieuwsfeiten, opinies en funberichten. 


 Bekijk het laatste nieuws

 

  AGENDA

Haal jij energie uit je werk? Krijg jij positieve prikkels van collegiale interactie en zit je graag dicht bij het vuur? Neem actief deel aan de Top Secretaries Inspiratiesessies.

 Ga naar de agenda

 

 TopIQ

Het magazine voor de professionele secretaresse. Topic betekent letterlijk: onderwerp waar iedereen over praat. En dat is precies wat we willen bereiken.


 Lees de nieuwe TopIQ