Wat is jouw verhaal?

Er was eens… zo beginnen de sprookjes uit onze jeugd. Ze bestaan nog steeds. Maar ook de heks en de boze wolf lopen nog altijd vrij rond. Wat houdt jou bezig? Welke veranderingen zie jij op je afkomen en wat doe je om je daarop voor te bereiden? 

Wanneer heb jij voor het laatste een compliment gekregen en waarom? Beroepsverhalen, persoonlijke verhalen. Deel ze met Top Secretaries.

Lees wat collega’s schrijven!

 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Jij weet wat je kracht is en wat je ambities zijn, wij nemen drempels weg, geven richtingen aan en verbinden jouw kracht met uitdagende opdrachten en leer- en coachingtrajecten.

 Lees verder


 

  NIEUWS

Er verandert veel in secretaresseland. Heel veel. Top Secretaries maakt haar eigen selectie uit nieuwsfeiten, opinies en funberichten. 


 Bekijk het laatste nieuws


 

  AGENDA

Haal jij energie uit je werk? Krijg jij positieve prikkels van collegiale interactie en zit je graag dicht bij het vuur? Neem actief deel aan de Top Secretaries Inspiratiesessies.

Ga naar de agenda


 

  TopIQ

Het magazine voor de professionele secretaresse. Topic betekent letterlijk: onderwerp waar iedereen over praat. En dat is precies wat we willen bereiken.


Lees de nieuwe TopIQ