Onze werkwijze, jouw gemak

 
In onze manier van werken houden we rekening met jou. Veel formaliteiten kunnen we digitaal afhandelen. Wel zo gemakkelijk, toch?

Hieronder vind je onze Adecco Payroll aanmeldingsset:  formulieren die je ingevuld en getekend per post naar ons moet toesturen, zodat wij jouw arbeidsovereenkomst kunnen effectueren. Denk eraan dat de formulieren niet alleen door jou, maar ook door het bedrijf waar je gaat werken moeten worden ondertekend! Daarnaast ontvangen we graag een goed leesbare kopie van je geldige paspoort of identiteitskaart.

Zodra wij de formulieren in huis hebben, maken we de arbeidsovereenkomst in orde. Dan staat niets een mooie start in de weg!

Aanmeldingsset voor payrollmedewerker

Aanmeldingsformulier medewerker Adecco Payroll 
Loonheffingen formulier
VGM verklaring
Kopie van paspoort of identiteitskaart

Personeelswijzer Adecco Payroll 
Zodra je met je werk begint, vanuit je de arbeidsovereenkomst met Adecco Payroll , is de personeelswijzer van Adecco Payroll  op jou van toepassing.

Eenvoudig online uren registreren
Bij Adecco Payroll gebruiken we Adtime®. Dit is een gemakkelijke internettool die jou de mogelijkheid biedt om op elke internetplek je gewerkte uren in te voeren. Jouw  leidinggevende kan de gewerkte uren ook online accorderen. Het laten tekenen en opsturen van werkbriefjes is hiermee verleden tijd. 

Loonbetaling per week
Eén van de voordelen van werken via Adecco Payroll is de stipte loonbetaling per week. Zodra jouw uren in Adtime® zijn ingevoerd en je leidinggevende deze heeft geaccordeerd, kunnen wij overgaan tot betaling. Als dit voor maandag 12.00 uur van de week volgend op de werkweek is gebeurd, dan staat je salaris op de woensdag, uiterlijk donderdag, hierop volgend al op je rekening.


Klik hier voor uitleg over uw loonstrook.
Klik hier voor een voorbeeld van een jaaropgaaf.


De rechten van payroll medewerkers

De ABU CAO is van toepassing. In deze CAO staan jouw rechten opgenomen en tevens de plichten waar Adecco Payroll zich aan heeft te houden.

Vragen?
 Heb je vragen? Misschien vind je het antwoord bij veel gestelde vragen
 Of neem contact op met onze helpdesk: 0418 – 784038