Gedetacheerd werken via Adecco Payroll BV

 

Welkom bij Adecco Payroll

Hoe werkt payroll? Heel simpel. Een organisatie wil graag gebruikmaken van jouw talenten en vaardigheden. Maar (nog) niet als jouw officiële werkgever. Begrijpelijk, want niemand weet wat de toekomst gaat brengen. Bovendien brengt werkgeverschap veel administratieve rompslomp met zich mee. Die tijd kunnen we beter besteden, vinden veel bedrijven.

Ons specialisme is werkgeverschap
Om die redenen – behoud van flexibiliteit en vermindering van administratieve druk – kiezen organisaties steeds vaker voor de payroll-oplossing. Het principe is simpel: alles wat te maken heeft met werkgeverschap wordt uitbesteed aan een partij die daar in gespecialiseerd is. Adecco Payroll is zo’n gespecialiseerde partij.

Solide arbeidsovereenkomst
Als grootste personele dienstverlener ter wereld treden wij voor grote en kleine organisaties op als werkgever. Op die manier hebben wij wereldwijd veel talentvolle mensen op onze loonlijst staan. Al die mensen zijn verzekerd van een solide arbeidsovereenkomst, afgestemd op de arbeidsvoorwaarden van de organisatie waar ze werken. Een arbeidsovereenkomst met alles erop en eraan!

Welkom
Ook de organisatie waar jij gaat werken, maakt gebruik van de diensten van Adecco Payroll. Dat betekent dat jij, zodra je je hebt aangemeld, bij ons in dienst treedt. We heten je dan ook van harte welkom! Op deze website lees je hoe Adecco Payroll werkt, waar jij recht op hebt, en vooral: wat jouw voordelen zijn. Heb je vragen, dan kun je ons altijd bellen of mailen.

Aanmelden als Adecco Payroll medewerker