De voordelen

 

Adecco Payroll – winst voor u!

Payroll is een gespecialiseerde HR-dienstverlening. U werft, selecteert en begeleidt uw medewerker(s) zelf, maar besteedt de werkgeversformaliteiten uit aan een specialist, Adecco Payroll. De voordelen zijn groot:

  • Inzet van zelf geselecteerd talent zonder werkgeversrisico’s
  • Geen contractbeheer, geen administratieve rompslomp
  • Betaling op basis van effectief gewerkte uren
  • Elektronische urenregistratie en -controle en digitale facturatie
  • Solide arbeidsovereenkomst voor uw medewerker(s), met alles erop en eraan

Ontzorging
Naarmate wet- en regelgeving rond werkgeverschap ingewikkelder wordt en de risico’s groter, neemt de behoefte aan ontzorging toe. Op dit moment zijn er in Nederland al meer dan 200.000 medewerkers actief op basis van een payroll-overeenkomst. Bij grote organisaties en vooral ook bij het MKB, waar flexibilisering de sleutel tot de toekomst is.

Zekerheid en gemak
U bepaalt met wie u onder welke voorwaarden in zee gaat. Op basis daarvan vullen wij de arbeidsovereenkomst(en) op maat in; in nauw overleg en vanuit een oogpunt van maximale flexibiliteit. Wij regelen alle loontechnische, administratieve en arbeidsrechtelijke procedures en garanderen dat aan alle verplichtingen wordt voldaan. Uw winst: zekerheid en gemak.

Regie

Met Adecco Payroll houdt u de regie in eigen handen. U zorgt voor de werving en selectie; u maakt uw eigen planning en onderhoudt zelf de relatie met de medewerkers. Alle kosten zijn vooraf bekend en ‘verrassingen’ achteraf zijn uitgesloten. Uw winst: u zit aan de knoppen en betaalt alleen de effectief gewerkte uren.

Scherpe tarieven
Door te focussen op onze specialisatie, payroll, kunnen wij deze gecentraliseerde HR-dienstverlening in heel Nederland tegen scherpe tarieven aanbieden en uitvoeren. Met ervaren en deskundige medewerkers realiseren we efficiency en toegevoegde waarde. Uw winst: maximale kwaliteit bij optimale kostenbeheersing.

Flexibiliteit
Met Adecco Payroll behoudt u maximale personele veerkracht. Doordat wij de ABU cao toepassen, kunnen wij talentvolle medewerkers voor de periode van 5,5 jaar voor bepaalde tijd contracteren. Uw winst: maximale zekerheid bij maximale flexibiliteit.

Binding
Salaris en vergoedingen komen overeen met de beloningsregeling voor uw vaste medewerkers. Uw payroll ervaart de situatie niet anders dan wanneer hij bij u in dienst zou zijn. Uw winst: optimale binding met talentvolle, zelf geselecteerde medewerkers.

Een duurzame werkrelatie, zonder ‘dure’ werkgeversplichten?
Vraag bij Adecco Payroll een offerte aan