Adecco Payroll ontzorgt

 

Gemotiveerde medewerkers zijn onmisbaar. Onnodige werkgeversrisico’s en administratieve formaliteiten kunt u echter missen als kiespijn. Goed dat Adecco Payroll bestaat. Wij ontzorgen uw organisatie letterlijk. Door alle formaliteiten die met werkgeverschap samenhangen van u over te nemen.

Geen zorgen
Geen zorgen over arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. Geen zorgen over uw aangiften bij UWV en belastingdienst. Geen zorgen en kosten in relatie tot een Arbodienst, personeelsverzekeringen, ziekmeldingen, verzuimbegeleiding en re-integratietrajecten. Droom of werkelijkheid?

Duurzaam inzetbaar
Laat het allemaal over aan Adecco Payroll. Kies voor duurzame werkrelaties, zonder ‘dure verantwoordelijkheden’. Voor flexibiliteit, daadkracht en vermindering van administratieve druk. Kies voor de zekerheid en gemaksfactor van Adecco Payroll als juridisch werkgever; voor een heldere verdeling van taken en verantwoordelijkheden, voor de kracht van ons netwerk. Samen zorgen we ervoor dat medewerkers duurzaam inzetbaar blijven.

Ons specialisme is werkgeverschap
Werkgeverschap is ons specialisme. Dat houdt voor ons meer in dan een correctie salarisadministratie, strikte afdracht van premies en stipte betaling. Ook voor facetten als persoonlijke ontwikkeling, herplaatsing en verzuimbeheer nemen wij onze werkgeversverantwoordelijkheid. Dat doen we graag en goed. Met bijzondere garanties

  • Altijd tijdige en correcte salarisbetaling
  • Persoonlijk contact met onze consultants
  • Nuchter en kundig advies