Over Adecco Payroll

 

Wij nemen werkgeverschap serieus

Adecco Payroll focust voor de volle honderd procent op de uitvoering van payroll-overeenkomsten. Dat doen we met kennis van zaken en passie. Onze ambitie is dat we opdrachtgevers volledig ontzorgen en voor medewerkers een solide en betrouwbare werkgever zijn.

Onze procedures zijn in overeenstemming met de allerlaatste arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. Doordat we onze zaken slim en centraal georganiseerd hebben, kunnen we onze payroll-medewerkers zeer snelle salarisbetalingen bieden. Formele procedures aan aanmelding en urenregistratie hebben we optimaal gedigitaliseerd. Dat betekent: optimaal gemak voor opdrachtgever én payroll-medewerker.

Specialist, grote wereldspeler
Adecco Payroll is een wendbare specialistische HR-dienstverlener binnen de solide structuur van de Adecco Group, ’s werelds grootste leverancier van HR-services. Wij zijn onderdeel van Adecco Group Nederland. Dit betekent dat de kwaliteitsprocedures als vastgelegd in de ISO 9001 certificering van toepassing zijn op onze dienstverlening en dat wij tekenen voor de key values van de internationale Adecco Group: Team Spirit, Customer Focus, Passion, Entrepreneurship, Responsibility.

MVO-beleid
Als onderdeel van de Adecco Group, zijn wij trots op ons uitgebreid, gecertificeerde MVO-programma. De internationale Adecco Group neemt deel aan de Global Compact. Adecco Group Nederland participeert in MVO Nederland.

Een grondbeginsel in het MVO-beleid van Adecco is het recht van iedereen op een ongehinderde toegang tot de arbeidsmarkt. Veel maatschappelijke initiatieven die Adecco onderneemt, zijn gericht op groepen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo richten we ons met ons wereldwijde Win4Youth programma op goede doelen waarin jeugdeducatie centraal staat. Met Adecco WaytoWork zetten we ons jaarlijks in voor verlaging van de jeugdwerkloosheid. Daarnaast is Adecco mede-initiatiefnemer van het KNVB Talent Team.

Adecco Group Nederland houdt hoofdkantoor in Zaltbommel en heeft ruim 150 vestigingen, verspreid over heel Nederland. Wereldwijd is Adecco de grootste aanbieder van HR-oplossingen met meer dan 31.000 medewerkers, actief vanuit ruim 5.100 kantoren in meer dan 60 landen. Dagelijks verbindt Adecco meer dan 650.000 flexwerkers en professionals met opdrachtgevers. De Adecco Group is een Fortune Global 500 onderneming.