Word lid van de officiele Adecco Hyve Bekijk ons bedrijfsprofiel op LinkedIn Volg onze Top Secretaries Twitter account Bekijk onze video's op ons YouTube kanaal

 

Bij Adecco krijg je de kans om werkelijk bij te dragen aan vooruitgang. En de vrijheid om te zijn wie je bent en door te groeien. Beweging, verandering, groei. Daar geloven we in bij Adecco. Met werk als middel. We helpen individuele mensen, bedrijven en overheden verder. Met informatie, kennis en advies. We geven raad, ondersteunen, trainen en sturen. Als gesprekspartner, als business partner, als coach. Vanuit diepgaande kennis en een wereld aan ervaring.

Onze cultuur
Adecco is open en ondernemend. Bij ons krijg je alle vrijheid, maar ook de verantwoordelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen en door te groeien. In Nederland én daarbuiten. En je krijgt de kans om binnen allerlei maatschappelijke initiatieven het verschil te maken voor de wereld om ons heen. In een jong en sportief team. Bij een topwerkgever die jouw talent centraal stelt. Daarnaast staat Adecco al een reeks van jaren op de lijst van beste werkgevers van Nederland

Onze mensen
Wat ons als medewerkers van Adecco bindt? Wij geloven in de kracht van werk als aanjager van groei en vooruitgang. We zijn oprecht geïnteresseerd in de groei van anderen en nemen de verantwoordelijkheid voor verandering en ontwikkeling. We zijn ondernemend, hebben passie voor wat we doen en staan onbevooroordeeld in de wereld.

Ons perspectief
Waarom werken bij Adecco? Omdat je bij ons de unieke kans krijgt om bij te dragen aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief. Vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Met toegang tot ons wereldwijde netwerk van kennis, ervaring en capaciteiten. Met de vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te blijven verbeteren. Om door te groeien. In een open en eerlijke werksfeer met oprechte interesse in elkaars groei en ontwikkeling.

Werk als middel, vooruitgang als doel

Direct door naar onze vacatures >>

Of bekijk eerst de filmpjes over de verschillende functies bij Adecco:

Recruitment Consultant
Accountspecialist
Planner Poolservice
Sales Consultant
Regio Branchmanager Branch Support Consultant