Wat betekent techniek voor jou?

Heb jij een technisch vak geleerd of ben je van plan dat te gaan doen? Wil je je plannen en ambities delen met iemand die weet welke bedrijven in jouw omgeving nieuwe medewerkers zoeken met jouw capaciteiten? Leg je cv voor aan de consultants van Adecco Techniek, dé loopbaanspecialisten in jouw vakgebied. We gaan meteen voor je aan de slag.

Vast of tijdelijk 
Voor veel bedrijven in uiteenlopende industrieën en markten organiseert Adecco Techniek de werving, selectie en inzet van technisch geschoolde medewerkers. Daardoor hebben wij altijd banen in techniek beschikbaar. Vaste en tijdelijke banen. 

Loopbaanadvies
Op basis van je cv en een kennismakingsgesprek kunnen we je precies vertellen welke banen voor jou geschikt zijn. We weten wat onze opdrachtgevers verwachten en wat ze jou wel of juist niet te bieden hebben. Doordat we de markt goed kennen, kunnen we je aangeven wat een goede stap kan zijn voor je verdere loopbaan. Als je kennis en vaardigheden niet direct aansluiten op de eisen van een vacature, kijken we hoe we je door middel van training en opleiding kunnen aansluiten op de functie.

‘De uitleg was perfect – nuchter en open. Ik heb de betrokkenheid en terugkoppeling van de consultant ervaren als zeer positief. Ik kan Adecco oprecht aanbevelen aan iedere technicus die een nieuwe uitdaging zoekt.’

Petro van Herpen, sinds 2015 werkzaam bij Domiberia Benelux, Horst

Lees hier meer referenties van onze flexwerkers en opdrachtgevers

Slimme meters maken door te werken en te leren
We kijken verder dan de strakke kaders van een vacaturetekst. Extra kennis en nieuwe vaardigheden kun je leren. Belangrijker is wie je bent, wat je ambities zijn en of je het in je hebt om in je functie te groeien. Vaak adviseren we opdrachtgevers om samen een leerroute te kiezen en te bewandelen. In combinatie met je werk. ‘Slimme meters maken’, zo noemen we dat.


‘Zelfs op mijn eerste werkdag ontving ik nog een sms-je van Adecco om me geluk te wensen met mijn nieuwe baan!’

Eric Weijers, Assistant Service Manager Tesla Motors, Amsterdam

Inzetbaarheid en werkplezier
Onze consultants hebben ervaring in de techniek en kennen vrijwel elk technisch bedrijf in jouw omgeving. Zo weten we goed in te schatten wat jouw kansen zijn, welke bedrijven en functies bij jou passen en hoe je verder kunt groeien. We bieden ondersteuning bij je sollicitaties en zijn altijd beschikbaar om te praten over je werk en je toekomstplannen. We zien je graag terechtkomen op een werkplek die past en zetten ons ervoor in dat je goed inzetbaar blijft en plezier houdt in je werk.

Kijk welke vacature we nu beschikbaar hebben

Of laat weten wat je zoekt via een open sollicitatie