Vezet

 

Koninklijke Vezet is één van Nederlands grootste groente verwerkende bedrijven en is marktleider op het gebied van vers gesneden groenten en fruit.

Vezet zorgt ervoor dat iedere dag weer iedereen in Nederland gezond én gemakkelijk kan eten. Zij werken hard om dit voor elkaar te krijgen. Dat kunnen ze alleen maar doen met aandacht voor jou als medewerker en het productieproces. Vezet kan alleen groeien met de inzet van onze medewerkers. Daarom doen zij er alles aan om hun medewerkers een fijne werkomgeving te bieden. Uiteraard bieden zij goede arbeidsvoorwaarden.

Maar daar houdt het niet op. De medewerkers van Vezet kunnen ook bij het bedrijf terecht als het niet over werk gaat. De deur staat altijd open. Letterlijk. Het bedrijf zoekt mee naar een oplossing. Ook stimuleren zijn hun medewerkers om gezond te leven. Zo bieden ze bijvoorbeeld een bijdrage voor een fitnessabonnement en hebben ze een fietsplan.

Koninklijke Vezet heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen die zijn vastgesteld door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Dat doen zij met de nieuwste technieken en modernste apparatuur. En alle medewerkers weten precies aan welke eisen de producten moeten voldoen. Zo kunnen zij de kwaliteit van de producten garanderen.

Zorg jij er, samen met Vezet, vanuit Warmenhuizen voor dat ook de supermarkt in Roermond en Utrecht voorzien worden van verse producten?

Bekijk dan het actuele vacatureaanbod en solliciteer direct!