Unilever

 
Unilever is het grootste bedrijf in fast moving consumer goods in de Benelux. In Nederland brengt Unilever zo’n 40 bekende merken op de markt. Bij Unilever in Nederland werken ruim 3.100 mensen.

Unilever heeft hier drie productievestigingen: Hellendoorn (ijs), Oss (soepen, sauzen en rookworst) en Rotterdam (margarine en pindakaas). Daarnaast bevinden zich in Rotterdam Unilevers internationale Corporate Centre – met daarin haar Europese marketing- en innovatiehub – en het kantoor van Unilever Benelux. Ook een van Unilevers zes grote internationale researchlaboratoria is gevestigd in Nederland: Unilever Research & Development in Vlaardingen. Naast alle consumentenproducten heeft Unilever ook een internationaal foodservicebedrijf, Unilever Food Solutions. Dit bedrijf levert producten en diensten aan de professionele voedingsmiddelenbranche (hotels, restaurants, cateraars).

Iedere dag weer gebruiken twee miljard mensen producten van Unilever om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen. Met meer dan 400 merken die zich richten op gezondheid en welzijn is Unilever op veel verschillende manieren nauw betrokken bij het dagelijks leven van mensen. De productenportefeuille varieert van uitgebalanceerde voedingsmiddelen tot verwen-ijs, betaalbare zeep, weldadige shampoos en producten voor de dagelijkse huishoudelijke verzorging. Unilever produceert leidende wereldmerken als Lipton, Knorr, Dove, Axe, Hellmann’s en OMO, naast vertrouwde lokale merken als Andrélon, Blue Band, Unox, Ben & Jerry’s, Magnum en Conimex.

Klik hier voor de vacatures