TNO

 

TNO maakt wetenschappelijke kennis toepasbaar om het innovatief vermogen van het bedrijfsleven en de overheid te versterken. TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie die op basis van haar expertise en onderzoek een belangrijke bijdrage levert aan de concurrentiekracht van bedrijven en organisaties, aan de economie en aan de kwaliteit van de samenleving als geheel. Door haar veelzijdigheid en capaciteit tot integratie van deze kennis neemt TNO een unieke positie in. TNO opereert vanuit diverse locaties in heel Nederland.

Vanaf 1 januari zal TNO overgaan op nieuwe Windows & MS Office systemen. Onder de naam TNO City wordt de nieuwe op internet gebaseerde werkomgeving van TNO, waarbinnen alle TNO’ers kunnen samenwerken met hun collega’s en klanten. Er is gekozen voor de stadsmetafoor vanwege de vele overeenkomsten met een stad. Denk aan: IT als infrastructuur, applicatie-faciliteiten, besturing en leef/werkruimte van ‘bewoners’. TNO CITY is een stad waarin mensen graag willen wonen en werken.

Waar gaat het om?
Vanwege de grote systeem technische verandering binnen TNO per datum 1 januari van de huidige TNO omgeving naar TNO City, zullen we floorwalkers gaan inzetten. Deze floorwalkers zullen een training van 3 aan eengesloten dagen volgen. Vervolgens worden zij ingezet op de diverse locaties van TNO om als “life-helpdesk” te fungeren voor de mederwerkers van TNO. Dit zal plaatsvinden van maandag 3 januari 2011 tot en met vrijdag 14 januari 2011, op basis van 32 – 40 uur per week/ 5 dagen. Kijk op deze pagina voor welke locaties we Floorwalkers zoeken.

Bekijk de vacatures van TNO