Werken bij Rockwool 

De Rockwool Groep is wereldwijd marktleider in steenwoloplossingen. De Groep levert een breed scala aan producten, systemen en oplossingen op basis van steenwol. De organisatie biedt veel mogelijkheden, maar stelt ook eisen aan haar werknemers. Rockwool is een organisatie met trotse en bevlogen medewerkers die hun bijdrage leveren vanuit diverse disciplines en vanuit verschillende landen.

Werknemers van Rockwool delen gemeenschappelijke waarden als efficiency, toewijding, verantwoordelijkheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Deze Rockwool-waarden zijn de basis voor het gedrag, zowel binnen als buiten de organisatie. Daarnaast dienen medewerkers te beschikken over competenties als integriteit, resultaatgerichtheid en klantgerichtheid. Als gevolg hiervan zijn Rockwool-medewerkers in het algemeen te typeren als nuchter, resultaatgedreven met een hoge mate van bevlogenheid en initiatief.

Ben je nieuwsgierig naar wat Adecco jou bij Rockwool te bieden heeft, bekijk dan hier het actuele vacatureaanbod

 

Maak kans op 2 voetbalkaartjes voor het Nederlands elftal!

Ben jij al werkzaam via Adecco, maar ken jij in jouw persoonlijke netwerk talentvolle mensen die een nieuwe uitdaging bij Rockwool waard zijn? Die net zo gedreven zijn als jij? Verras ons met nieuwe Adecco members en maak kans op 2 kaartjes voor een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal!

Voor meer informatie neem contact op met je lokale vestiging.

Voor deze campagne hebben wij onze vestiging in Roermond speciaal laten bestickeren. Om te laten zien dat Rockwool het verschil kan maken! Door de QR-code op de ramen te scannen word je direct naar de vacatures bij Rockwool gewezen. Nieuwsgierig?