PVH

 

Werken voor internationale kledingmerken? Pak je kans bij PVH!

PVH is één van de grootste kledingbedrijven ter wereld, met meer dan 30.000 werknemers wereldwijd. Vanuit de locaties in Venlo en Roosendaal worden dagelijks producten van topmodemerken Tommy Hilfiger en Calvin Klein opgeslagen en verdeeld naar eigen winkels en exclusieve kledingwinkels in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. 

Bestellingen van de detaillisten worden hier samengesteld (picken van goederen uit het magazijn), gecontroleerd, ingepakt en klaargezet voor transport. Tijdens de 2 pieken (januari t/m maart en juni t/m september) als de winkels met de nieuwe collectie van het aankomende seizoen worden bevoorraad, wordt het personeelsbestand aangevuld met uitzendkrachten, voornamelijk voor het magazijn. 

De werkzaamheden in het magazijn vinden plaats in een schone omgeving en het dragen van speciale werkkleding is niet noodzakelijk. Wel is het dragen van veiligheidsschoenen verplicht. 

De kernwaarden van PVH zijn:

  • collegialiteit
  • multicultureel
  • kansen creëren voor jezelf
  • afwisseling

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker bij PVH werk je op een van de volgende afdelingen:

Inbound
Op de afdeling Inbound komen de goederen binnen. Vrachtwagens worden hier gelost en alle dozen worden uitgesorteerd op rollerbanen. De inhoud wordt gecontroleerd, waarna de dozen worden gescand en weggezet voor verdere afwikkeling. 

Pick/pack
Op de Pick-afdeling worden de goederen verzameld volgens de bestelling van de klanten. De controle op juistheid van het artikel, de maat en kleur zijn van groot belang. De gepickte orders worden op de Pack-afdeling gecontroleerd en ingepakt in dozen, waarna ze voorzien worden van de juiste informatie voor verzending.

Outbound
Op de afdeling Outbound worden de goederen gereed gemaakt voor transport. Als de klant de order nog niet direct nodig heeft, wordt deze tijdelijk opgeslagen in een geautomatiseerd opslagsysteem. Indien de order op transport gaat, worden de dozen gescand, waarna de order overgedragen wordt aan de vervoerder. 

Wat bieden we jou?

Een leuke fulltime functie in dagdienst, in een professioneel bedrijf met enthousiaste collega’s. Bij PVH staat collegialiteit hoog in het vaandel. Ben jij een teamplayer die zelfstandig en accuraat kan werken? Bekijk dan via onderstaande link de openstaande vacature en reageer!
Meer info?
Mail ons: PVH@adecco.nl