Nefit

 

Nefit houdt Nederland warm

Nefit bracht als eerste ter wereld de succesvolle Hoog Rendement-ketel op de markt. Daarmee begon de opmars van milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen. Inmiddels is Nefit, met meer dan drie miljoen geplaatste toestellen al meer dan 25 jaar het meest verkochte merk HR-ketels en de onbetwiste marktleider van Nederland.

Elke dag grensverleggend bezig zijn

Nefit-producten zijn internationaal toonaangevend. Dat willen ze zo houden, door elke dag weer grensverleggend bezig te zijn en alles eruit te halen wat erin zit.
Daarom bieden zij de kans om ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en succes alles uit jezelf te halen. Nieuwsgierig zijn, verder kijken dan het eigen vakgebied..., het wordt van harte gestimuleerd. Uit ervaring weten ze dat dit de manier is om niet alleen jouw grenzen, maar ook hun grenzen te verleggen.

Inspirerende werkomgeving, internationale carrièremogelijkheden

Nefit wil het bedrijf blijven dat Nederland warm houdt: een uitdagende en inspirerende werkomgeving en mooie carrièremogelijkheden, die zich overigens uitstrekken tot binnen het moederbedrijf, het internationale Robert Bosch-concern.
 
Adecco heeft vacatures op verschillende niveau’s bij Nefit.