Defensie

 

Het Ministerie van Defensie

Defensie staat voor vrede en veiligheid, in eigen land en daarbuiten. Nederland levert daarmee een bijdrage aan stabiliteit en vrijheid in de wereld. Hiermee is ook de samenleving gediend. De Koninklijke Marine, Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en de Koninklijke Marechaussee zijn snel en flexibel inzetbaar en kunnen overal ter wereld optreden, ook onder de zwaarste omstandigheden. De defensieorganisatie is uitgerust met modern materieel, gaat verantwoord om met geweld en als het moet zelfs met gevaar voor eigen leven.

Met 65.000 medewerkers is defensie één van de grootste en meest veelzijdige werkgevers van Nederland, ook voor medewerkers zonder een militaire status. Burgermedewerkers, op dit moment ongeveer 18.500 professionals met een veelzijdige achtergrond, zijn voor defensie onmisbaar. Samen met hun militaire collega’s maken zij van defensie een organisatie die haar werk professioneel kan uitvoeren.

Doelgroep

Beleidsmedewerkers, juristen, functies in de automatisering en technische functies, maar denk bijvoorbeeld ook aan milieuspecialisten en functies in de gezondheidszorg. Niet alleen ons werkterrein en onze organisatie zijn uitzonderlijk breed, we zoeken dus ook naar een breed scala aan medewerkers, in heel Nederland.

Klik hier voor het actuele vacatureoverzicht binnen de Defensie