Action

 

Action, met de slogan ‘verrassend volledig, verbazend voordelig', staat bekend om haar verbazend lage prijzen en verrassend volledig assortiment. Het sterk wisselende assortiment bestaat uit meer dan 10.000 artikelen en is zeer breed. Wekelijks introduceert Action 100 tot 150 nieuwe artikelen. Opgericht in 1993 door haar toenmalige eigenaars, is de discount retailer door de jaren heen uitgegroeid tot een winkelketen met meer dan 400 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
Action is in staat zeer lage prijzen te hanteren door haar grootschalige en efficiënte inkoop, een optimale distributie en een kostenbewuste bedrijfscultuur. Deze verbazend lage prijzen en het continu variërende en complete assortiment worden door de consument herkend. Veel klanten bezoeken Action meerdere keren per week en zien een bezoek als funshoppen.

In logistiek opzicht werkt de formule van Action als een supermarktketen met 100% eigen distributie vanuit het distributiecentrum naar de winkels toe. De filialen worden dagelijks bevoorraad.  De snelle groei maakt Action een organisatie met een razendsnelle ontwikkeling. Er worden dagelijks enorme aantallen artikelen verwerkt en beslissingen worden daarom snel genomen.

Adecco en Action
Adecco ondersteunt de organisatie Action bij het werven en selecteren van nieuwe collega’s in de functie van logistiek medewerker, logistiek begeleider, reachtruckchauffeur, medewerker bedrijfsbureau, meewerkend voorman en medewerker voorraadbeheer.  Dit alles in een goede werksfeer met de‘getting things done’-mentaliteit: Samenwerken in plaats van rapporteren aan elkaar, Nee’ bestaat niet, het ‘ja’ wordt hoe dan ook ingevuld, Het is hard werken, maar wel met elkaar en voor elkaar, Wanneer je denkt dat het beter kan, laat dit dan vooral zien! Verder staat flexibiliteit, initiatief en zelfredzaamheid hoog in het vaandel.

Werken bij Action
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij meebouwen aan de toekomst van één van de snelst groeiende retailers van Nederland met Europese potentie? Voor het distributiecentrum in Echt  zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

bekijk hier het actuele vacatureaanbod