Achmea

 

Achmea Ontzorgt

Achmea is de marktleider in verzekeringen in Nederland. Bij Achmea werken circa 22.000 mensen. Achmea maakt deel uit van Eureko, een toonaangevende organisatie in financiële dienstverlening met activiteiten in negen Europese landen. Achmea ontzorgt. We helpen klanten waar het gaat om veiligheid, gezondheid en financiële middelen. Dit doen we met flexibele en innovatieve oplossingen. 'Ontzorgen' vraagt vooral ook samenwerken. Elkaar inspireren en van elkaar leren zodat we het elke dag beter doen voor onze klanten, onze distributiepartners en onze aandeelhouders.

Bekijk waar Achmea voor staat:Werken bij Achmea

Om de klanten van Achmea te ontzorgen, heeft Achmea medewerkers nodig die verder kijken dan hun eigen bureau. Die oog hebben voor maatschappelijke ontwikkelingen. Maar vooral: mensen die zich inleven in de klanten en dat weten te vertalen naar originele oplossingen! Medewerkers van Achmea voelen zich verbonden met het werk dat ze doen en verantwoordelijk voor de klanten voor wie ze werken. Tevreden medewerkers zijn bereid een stap extra te doen. Zie jij jezelf bij Achmea werken? Bekijk dan al onze vacatures!

Werken als schadeadviseur bij Achmea Interpolis
Als Schadeadviseur bij het contactcenter van Achmea Interpolis ben je verantwoordelijk voor een correcte telefonische opvang van schademeldingen van onze klanten op het gebied van in eerste instantie woon- of verkeersverzekeringen. Je neemt telefonisch schademeldingen van klanten van Interpolis in behandeling en handelt deze indien mogelijk direct af. Je stelt de oorzaak van de schademeldingen vast en toetst deze aan de polisvoorwaarden. Je verwijst de klant door naar de met Achmea samenwerkende schadeherstelbedrijven. Lees hier het volledige functieprofiel.


Neem een kijkje bij de klantenservice

Beschikbaar per augustus?
Wij hebben verschillende mogelijkheden voor de functie van klantadviseur in Leusden:
- Startende HBO-ers/ WO-ers die een tijdelijke baan zoeken
- MBO-ers die voor langere tijd bij Achmea willen werken. De baan voor het leven
- HBO-ers/ WO-ers die dit als opstap functie zien en daarna door willen groeien. Wel bereid zijn om deze functie 1 tot 2 jaar uit te voeren

Interesse? Neem contact met ons op door te bellen naar 030-2328802 of mail naar demeern160@adecco.nl.

Adecco Top Secretaries

Doordat de vraag naar tijdelijke secretariële ondersteuning blijft groeien, hebben wij permanent werk voor topsecretaresses. Als jij een kei bent in je vak, op afdelings-, management- of directieniveau, dan doen we jou bij gebleken geschiktheid een aantrekkelijk aanbod. 

Klik hier voor het actuele vacatureoverzicht van Achmea