Informatie over digitale loonstroken

 
Vanaf februari 2012 verstuurt Adecco de loonstroken naar flexkrachten digitaal; daarvoor moet de flexwerker wel toestemming geven. Indien je hebt ingestemd met het ontvangen van digitale loonstroken, vind je hieronder meer informatie.

• De loonstroken worden digitaal verstuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Wij adviseren om te kiezen voor een privé, persoonlijk toegankelijk, e-mailadres (dus geen zakelijk e-mailadres) omdat het gaat om persoonlijke informatie.

• Wil je toch gebruik maken van het e-mailadres vanuit je huidige werk, houd er dan rekening mee dat indien bijvoorbeeld de werkzaamheden eindigen of als je uit dienst gaat, de beschikking over dat e-mailadres komt te vervallen.

• Let op: indien je jouw gewerkte uren indient via Adtime, dan heeft het wijzigen van je e-mailadres gevolgen voor de inlog van Adtime. Zodra wij de wijzigingen verwerkt hebben, ontvang je op het (nieuwe) opgegeven e-mailadres een nieuwe inlog voor Adtime. Vanaf dit moment is je huidige inlog niet meer bruikbaar.

• De digitale loonstroken worden automatisch verzonden, dit betekent dat ze niet nogmaals digitaal kunnen worden opgevraagd. Het is daarom raadzaam om de bijlage uit de e-mails op je eigen computer op te slaan, of de loonstroken direct te printen, zodat je altijd de beschikking blijft houden over je loonstroken.

• Ben je loonstroken kwijt, of heb je loonstroken niet ontvangen, dan kun je altijd contact opnemen met ons voor het opvragen van een geprinte versie.

• Afhankelijk van de instelling van je e-mailprogramma kan het zijn dat de e-mails met jouw loonstrook binnenkomen in je spam-mailbox. Controleer daarom of jouw instellingen de e-mails van Adecco met daarin de loonstrook accepteren en pas zo mogelijk de instellingen aan, zodat de e-mails vervolgens niet meer als spam worden aangemerkt.

• Wanneer de geheugencapaciteit van je mailbox vol is, kan de loonstrook niet worden afgeleverd/ontvangen. Houd de geheugencapaciteit dus periodiek in de gaten en schoon zonodig de mappen op zodat er voldoende capaciteit is om de loonstroken digitaal te ontvangen.

Wil je het door jou opgegeven e-mailadres wijzigen, geef dit dan door aan ons. Wij hebben hiervoor een standaardformulier beschikbaar, dat je bij ons op de vestiging kunt ondertekenen.

Wil je jouw loonstroken niet (meer) digitaal ontvangen, dan kun je dit ook bij ons aangeven (dit kan niet per e-mail). Wij hebben ook hiervoor een standaardformulier beschikbaar, dat je bij ons op de vestiging kunt ondertekenen. De loonstroken zijn in printversie opvraagbaar bij ons.