Elke Werving & Selectie opdracht die u voor 1 juli 2013 aan ons toevertrouwt, is goed voor een bonuskorting van 15% op de eenmalige fee die alleen in rekening wordt gebracht na de realisatie van een geslaagde match.

Talentvolle medewerkers maken het verschil

De economie kan elke impuls goed gebruiken. Maar u ook! Als u op zoek bent naar nieuw talent bijvoorbeeld. Om toe te kunnen slaan zodra de conjunctuur weer aantrekt. Dan maken talentvolle, competente en gemotiveerde medewerkers het verschil.

 Mensenkennis en proceskennis

Adecco Werving & Selectie maakt het verschil als het gaat om de ideale match. Onze specialisten hebben een bijzonder talent voor talent. We combineren mensenkennis met proceskennis. We zetten ‘oude’ en nieuwe media in om talent op te sporen, te screenen, te benaderen en aan de haak te slaan. U hoeft zich alleen maar voor te bereiden op de finale selectie!

Onze expertise, uw voordeel:

√ Met de inzet van onze ervaren recruiters bespaart u tijd en geld
√ U verkort de Time to Fill, ook bij moeilijk vervulbare vacatures
√ Onze fee ligt vooraf vast en u betaalt alleen bij een geslaagde match (no cure  no pay)√ Wij screenen op aantoonbare kennis en ervaring en op relevante persoonlijke kwaliteiten
√ U kunt profiteren van een veelzijdig arsenaal aan test- en assessmentmethodieken
√ U bent verzekerd van heldere tussentijdse rapportage en evaluatiemomenten
√ De beste kans op een duurzame match, efficiënt, economisch, transparant
Extra tijdelijk voordeel: 15% korting op de eenmalige fee voor uw geslaagde match!

De dagelijkse recruitmentpraktijk in analyse

Hoe verhoudt online recruitment zich tot het persoonlijke sollicitatiegesprek? Wat vertelt een CV over competenties en menselijke kwaliteiten? Welke rol spelen de social media in recruitment en wat zijn succesfactoren voor employer branding en referral recruitment? Adecco Group Nederland heeft de balans opgemaakt: ruim 40 pagina’s praktijkervaringen en tips, opgetekend via interviews met ervaren recruitmentexperts. Maak een afspraak en wij brengen de Adecco Group Nederland Recruitment Update 2013 gratis voor u mee!

Maak direct een persoonlijke afspraak

In heel Nederland zitten talentvolle lokale recruitmentspecialisten klaar om uw vacatureprofiel met u door te nemen. U krijgt alle tijd en aandacht die nodig is om inzicht te geven in uw organisatie- en werkcultuur en om tot heldere procesafspraken te komen. Eerst luisteren, dan doen. Zo gaan we te werk.

Klik hier voor het contactformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op


NB: Deze speciale Adecco Werving & Selectie actie geldt per direct en is van kracht op elke Recruitment & Selection opdracht die u plaats voor 1 juli 2013, met een doorlooptijd tot 31 augustus 2013. No Cure, No pay.