Payroll oplossingen

 

Betrouwbaar werkgeverschap

Iedere organisatie, groot of klein, heeft zijn eigen netwerk van talentvolle mensen die voor korte of langere tijd als medewerker inzetbaar zijn. Maar de wettelijke en arbeidsrechtelijke plichten en verantwoordelijkheden die samenhangen met werkgeverschap wegen zwaar. Is dat een reden om niet met elkaar in zee te gaan? Nee! Daar bestaat namelijk een passende oplossing voor: Adecco Payroll.

Voordeel opdrachtgever
Adecco Payroll neemt de formele werkgeversverplichtingen over. Dit heeft grote voordelen. De organisatie gaat met haar eigen kandidaten een werkrelatie op maat aan. Met behoud van maximale flexibiliteit en daadkracht; succesfactoren in een tijd waarin de economie schommelt en marktomstandigheden telkens veranderen. Wél de gewenste werkrelatie, géén werkgeversrisico’s.

Duurzame werkrelatie met behoud van maximale flexibiliteit? Kies Adecco Payroll

Voordeel medewerkers
Als medewerker kun je terecht bij het bedrijf of de instelling die jóu graag wil hebben, maar je omwille van de vereiste flexibiliteit niet op de eigen loonlijst kan zetten. Je komt op de loonlijst van Adecco Payroll te staan. Je krijgt een officiële arbeidsovereenkomst met alles erop en eraan. Je valt onder de arbeidsvoorwaarden van het bedrijf waar je gaat werken. Alles wordt voor je geregeld. Met de kennis en zekerheid van de grootste personele dienstverlener ter wereld!

Aan de slag met de zekerheden van Adecco Payroll? Je bent welkom