OpleidingenWerken en leren gaan steeds meer hand in hand. Wij stimuleren dat van harte, want gerichte inzet van training, opleiding en loopbaanontwikkeling houdt mensen flexibel, gemotiveerd en inzetbaar. Wat voor vaste medewerkers geldt, gaat ook op voor flexwerkers. Iedereen verdient de kans om zich verder te ontwikkelen. Daar heeft iedereen baat bij.

Career Up

Om de daad bij het woord te voegen, biedt Adecco opleidingsmogelijkheden. Met Career Up kunnen we voor u en onze flexwerkers de beste kwaliteit realiseren. We bieden een brede keus aan erkende opleidingen en trainingen. Desgewenst ontwikkelen wij in samenspraak met u speciale programma’s.

Onze mogelijkheden

Werkgerelateerd
De opleidingen en trainingen zijn zoveel mogelijk afgestemd op de actuele werkpraktijk en functie-inhoud en flexibel van opzet. Er ligt veel nadruk op zelfstudie en toepassing van digitale leermethoden (e-learning).

Digitaal leren
Adecco biedt flexwerkers een eigen digitale e-learning omgeving: GoodHabitz. Kandidaten kunnen hun eigen leertempo aanhouden en hoeven geen reiskosten te maken.

Flexwerkers met opleidingsadvies
Door de breedte, de kwaliteit en de optimale toegankelijkheid van ons aanbod in opleiding en training kunnen wij de werving, selectie en beschikbaarstelling van onze flexwerkers snel combineren met een opleidingsadvies. Dit advies zetten wij desgewenst om in een concreet ontwikkeltraject dat parallel loopt aan de werkzaamheden die de kandidaat bij u (gaat) verricht(en).