Inventieve oplossingen
bij schaarste aan technisch talent

Zeker, technisch talent is schaars. Voor ons een reden om extra stappen te zetten en te denken in vernieuwende oplossingen. Vanuit onze passie voor techniek en kennis van lokale arbeidsmarkten. En vanuit de overtuiging dat aanleg en de wil om vaardigheden aan te leren belangrijker zijn dat wat kandidaten nú weten en kunnen.

We kijken verder dat de strakke kaders van het functieprofiel. We kijken naar uw bedrijfscultuur en de werkzaamheden. Van daaruit kijken we naar potentieel technisch talent dat dáár raakvlakken mee heeft. Onze focus ligt op technische basisvaardigheden, persoonlijke eigenschappen én op het vermogen van kandidaten om zich specialistische vaardigheden snel eigen te maken.


‘Wat ik zeer waardeer in Adecco Techniek is de zorgvuldigheid in het voortraject en de vasthoudendheid om de juiste mensen te vinden.’
Jan Janssen, Managing Director Dejatech

Lees hier meer referenties van onze flexwerkers en opdrachtgevers

Vaardighedenmatrix techniek
We hebben een bijzondere vaardighedenmatrix ontwikkeld, inzetbaar op een brede range van technische functies. Met deze tool analyseren we bestaande en potentiele technische skills en vaardigheden als projectmatig werken, werken in een team, flexibiliteit en communicatievermogen. Vraag naar de mogelijkheden!

Persoonlijke analyse wensen- en eisenpakket
Onze consultants komen persoonlijk bij u langs om uw personele wensen te analyseren. Ze hebben verstand van techniek en technische bedrijfsprocessen. Ze kennen de uitdagingen van uw dynamische markt en dragen pragmatische en betaalbare oplossingen aan. Onze consultants zijn getraind in gespecialiseerde werving & selectie voor technisch geschoold personeel. We hebben 24/7 toegang tot een sterk landelijk netwerk van technisch geschoolde medewerkers. Voor hoger opgeleid en ervaren technisch personeel, werken we nauw samen met ons Professional Staffing collega’s van Ajilon Technology.

Technisch talent is maakbaar
Bij Adecco Techniek geloven we in de ‘maakbaarheid’ van kandidaten die affiniteit hebben met techniek. Ook als een kandidaat op basis van traditionele criteria niet met uw functieprofiel lijkt te matchen, zien wij openingen. Denk aan trainingen, cursussen, opleidingen, stages en alle mogelijke werk- en leercombinaties. Met onze vaardighedenmatrix als basis, stippelen we samen een effectieve route uit om beschikbaar talent vaardig en geschikt te maken. En we doen er alles aan om de meest gemotiveerde talenten aan onze gezamenlijke doelen te binden!

Maak een afspraak met een consultant van Adecco Techniek