MKBPersoneelsoplossingen voor ondernemend Nederland

Wij zijn een land van ondernemers. Nergens anders in Europa speelt het MKB een vergelijkbare krachtige rol. Nergens anders dan binnen het MKB zijn groei- en innovatieambities zo uitgesproken. Adecco MKB biedt slimme personeelsoplossingen om uw ambities te blijven realiseren.

Kiezen voor de menselijke maat
Daar is talent bij nodig. Voor functies die vragen om vaardigheid en ervaring, of om flexibiliteit en nieuw elan. Adecco MKB weet talentvolle mensen in alle ‘soorten en maten’ te binden. Mensen die kiezen voor een werkomgeving waar de menselijke maat telt en toekomst wordt geschreven.

Dienstverlening op uw maat
Kennis van de uitdagingen waar het MKB voor staat, inspireert ons tot maatwerk. Wij luisteren met aandacht naar uw wensen en doelstellingen en denken actief met u mee. Werving, selectie of compleet werkgeverschap. U kiest. Niets te weinig, niets te veel. Naar onze servicemodules

Kennis en inspiratie
Wij werken nauw samen met organisaties die van oudsher met het MKB verweven zijn. U heeft aan ons een betrokken partner die relevante kennis met u deelt en u inspireert. Want de groei en vernieuwingsslag van het MKB liggen ons na aan het hart. Lees meer over onze White Papers/ Inspiratiesessies

U bent welkom, wat uw vraag ook is. Betrokken consultants zitten klaar om ook voor u de juiste verbindingen te leggen. U kunt ons direct mailen voor een afspraak.

Klik hier om onze bedrijfsbrochure te downloaden.

MKBusiness Magazine 2016

Wat verwacht u als MKB-ondernemer van uw HR-leverancier? Aanzienlijk méér dan adequate  werving, selectie en inzet van medewerkers. In het nieuw verschenen MKBusiness Magazine geven ondernemers aan op de eerste plaats behoefte te hebben aan een partner die kennis deelt, adviseert over talent management, flexibilisering en wet- en regelgeving, en scherp blijft.