Wij bieden

 

Wij bieden


Waarom Adecco Hospitality, Events & Promotions?

Onze vier pijlers
De dienstverlening van Adecco Hospitality, Events & Promotions:

  • Kwaliteit: Adecco streeft ernaar dat medewerkers met de door u gevraagde competenties ook daadwerkelijk worden geleverd. Dat betekent dat u de gewenste kwaliteit te allen tijde naar uw opdrachtgevers kunt waarborgen.
  • Betrouwbaarheid: U kunt op de dienstverlening van Adecco vertrouwen. Medewerkers zijn altijd aanwezig op de door u gewenste datum en tijdstip. Mocht er zich onverhoopt toch iets voor doen, dan zorgt Adecco voor een passende oplossing.
  • Flexibiliteit: Hospitality is 24/7 business. Adecco stelt haar dienstverlening dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u ter beschikking. Dus ook bij onverwachte omstandigheden is Adecco altijd bereikbaar voor het vinden van een oplossing.
  • Uniformiteit: Alle vestigingen van Adecco hanteren dezelfde werkwijze. Ideaal wanneer uw bedrijf op meerdere locaties opereert. U kunt dan probleemloos, op de afgesproken manier, uw personele invulling laten voorzien door andere vestigingen van Adecco.

Onze personele diensten variëren van uitzenden en detacheren tot poolbeheer, recruitment & selection en payroll. Onze profielen zijn toegespitst op functies bij onder meer:

  • Hotels en restaurants
  • Bedrijfscatering
  • Fastfoodsector
  • Congres- en evenementencentra

Samen met u kijken we naar uw specifieke behoefte. Vervolgens gaan we op zoek naar een oplossing. Daarbij nemen wij u alle zorg uit handen: van planningsaanvraag tot facturatie, en elk proces dat daar tussen ligt. Een geruststellende gedachte!

Overige dienstverlening
Als gerenommeerde HR-dienstverlener werft en selecteert Adecco ook Hospitality, Events & Promotions-professionals voor o.a. Marketing & Sales, Reserveringen, Front Office medewerkers en medewerkers Accounting Department. We beschikken tevens over een team van flexwerkers die op contractbasis, in dienst bij Adecco, inzetbaar zijn voor alle functies in het midden- en hoger kader van de gastvrijheidsector. Adecco werkt op basis van no cure no pay. Geïnteresseerd? Vraag naar de gunstige voorwaarden.

Hoogwaardige personeelsdiensten, 24 uur per dag
Een dynamischere sector als de Hospitality branche is nauwelijks denkbaar. Uw personeelsbehoefte kan als het ware per uur verschillen. Dat maakt het niet eenvoudig om de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten te waarborgen. Want waar haalt u de juiste medewerkers vandaan? Mensen die de service en de kwaliteit bieden die uw gasten verlangen. De personele diensten van Adecco Hospitality, Events & Promotions helpen u vooruit. Onze werkwijze is volledig afgestemd op de dynamiek van de gastvrijheidsector.

De economie trekt aan. Aan de bedrijvigheid in uw organisatie is dat ongetwijfeld goed te merken. Maar u merkt ook dat de arbeidsmarkt alsmaar krapper wordt. En dat terwijl de eisen aan gastvrijheid steeds hoger worden. Adecco Hospitality, Events & Promotions is betrokken bij uw vakgebied en weet exact waar uw knelpunten liggen. Daarom staan we vierentwintig uur per dag voor u klaar om u te voorzien in uw specifieke personeelsbehoefte. Samen met u streven we naar een optimale personeelsbezetting. Zowel kwantitatief als kwalitatief, onder alle omstandigheden.