Onze kandidaten


Experts talk to experts

Onze personele diensten variëren van uitzenden en detacheren tot poolbeheer, recruitment & selection en payrolling in de hospitality branche. Onze profielen zijn toegespitst op functies bij onder meer:

 • Hotels en restaurants 
 • Bedrijfscatering
 • Fastfoodsector
 • Congres- en evenementencentra

Samen met u kijken we naar uw specifieke behoefte. Vervolgens gaan we op zoek naar een oplossing. Daarbij nemen wij u alle zorg uit handen: van planningsaanvraag tot facturatie, en elk proces dat daar tussen ligt. Een geruststellende gedachte!

Overige dienstverlening
Als gerenommeerde HR-dienstverlener werft en selecteert Adecco ook Hospitality, Events & Promotions-professionals voor o.a. Marketing & Sales, Reserveringen, Front Office medewerkers en medewerkers Accounting Department. We beschikken tevens over een team van flexwerkers die op contractbasis, in dienst bij Adecco, inzetbaar zijn voor alle functies in het midden- en hoger kader van de gastvrijheidsector. Adecco werkt op basis van no cure no pay. Geïnteresseerd? Vraag naar de gunstige voorwaarden.

Een scherpe focus op de branche
Adecco Hospitality, Events & Promotions, onderdeel van 's werelds grootste HR-dienstverlener, werkt vanuit vier dedicated vestigingen in Nederland. Van daaruit focussen we ons volledig op ontwikkelingen en processen in de branche. Vanzelfsprekend ondersteunen we alle Adecco-vestigingen met de expertise die we in de grote steden hebben opgedaan. In de hospitality branche staat niet het product, maar de beleving centraal. In de wereld van de gastvrijheid zijn het de mensen die het moeten doen. Het is bovendien een sector die vierentwintig uur per dag doorgaat. Dat vraagt om een specifieke benadering van uw personeels-behoefte. Een benadering waarin kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en uniformiteit de belangrijkste speerpunten zijn. Onze organisatie is daar volledig op ingericht. Alle vestigingen hanteren dezelfde werkwijze. Zo kunnen we adequaat op nieuwe uitdagingen anticiperen.

Aanstormend talent en ervaren professionals
Adecco Hospitality, Events & Promotions weet wat de hospitality branche van medewerkers verwacht. We mobiliseren, begeleiden en binden zowel aanstormend talent als ervaren professionals. Gedreven kandidaten waarvan u, binnen de best passende arbeidsvorm, kunt profiteren. We besteden veel aandacht aan de verdere ontwikkeling van kennis en vaardigheden door individuele begeleiding en praktijkgerichte trainingen.

Kandidaten van Adecco Hospitality, Events & Promotions:

 • Zijn beschikbaar in alle denkbare functies en op alle niveaus
 • Zijn gescreend op vaardigheid en motivatie
 • Krijgen loopbaanbegeleiding, afgestemd op hun persoonlijke ambities
 • Werken resultaatgericht
 • Komen goed voorbereid en geïnstrueerd op het werk
 • Weten wat ze te doen staat
 • Zijn enthousiast en representatief

Adecco Hospitality, Events & Promotions kent de cultuur van uw organisatie. Al onze medewerkers beschikken over ruime ervaring in de gastvrijheidbranche. We denken met u mee en spreken uw taal. Als geen ander weten we wat een tekort aan goede medewerkers voor uw organisatie betekent. Die herkenning maakt een samenwerking natuurlijk wel zo plezierig. Het principe is eenvoudig. U maakt uw personeels-behoefte aan ons kenbaar. Wanneer u mensen nodig hebt. Hoe laat u hen verwacht. En aan welke competenties ze moeten voldoen. Adecco Hospitality, Events & Promotions gaat dan op zoek naar kandidaten met de gewenste kwalificaties. Op basis van uw specifieke personeelsaanvragen bouwen we vervolgens een pool op met voor u geschikte medewerkers. Bij eventuele vervolgprojecten kunt u hier dan snel en efficiënt gebruik van maken. U weet dan direct waar u aan toe bent.