General Staffing


Adecco werft flexwerkers voor algemeen voorkomende functies, met name in de productieomgeving, techniek, transport en logistiek en gastvrijheidsector, U kunt daarbij denken aan magazijnmedewerkers, kantoormedewerkers, horecamedewerkers, etc. Ook technische vacatures kunnen wij voor u invullen. Onze ervaren recruiters vinden de flexwerker die het beste bij uw vacature past.

Lees meer over onze dienstverlening op het gebied van algemeen voorkomende functies binnen de volgende sectoren:
Adecco Banking & Insurance

Kennis- en capaciteitsoplossingen in Finance. Het vinden, binden en coachen van financieel talent staat centraal.

Adecco Contact Center Solutions

Biedt HR-oplossingen voor contact centers. Consultancy, contracting (detachering), gerichte trainingen, poolmanagement en recruitment process outsourcing.

Adecco Hospitality, Events & Promotions:

Personeelsbemiddeling voor horeca, catering, fastfoodsector, congressen, evenementencentra en recreatiebedrijven.

Adecco Industrial:

Werving, selectie en uitzending van technisch personeel, productie- en onderhoudskrachten en magazijnmedewerkers.

Adecco Managed Services:

Gespecialiseerd in organisatie en optimalisatie van arbeidsprocessen waarbij veel (flex)medewerkers betrokken zijn. Meestal actief bij klant op locatie (in-house).

Adecco Medical

Adecco Medical biedt HR-oplossingen voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en thuisorganisaties.

Adecco Office

Werving, selectie en inzet van medewerkers in de zakelijke en financiƫle dienstverlening: administratief, ondersteunend financieel, secretarieel, human resources en commercieel.

Adecco Techniek

Invulling van technische vacatures, tijdelijk of permanent. Nadruk ligt op technici op uitvoerend niveau, in vrijwel alle voorkomende disciplines.

Adecco Top Secretaries

Invulling van secretariƫle functies, onder meer door beschikbaarstelling van eigen topsecretaresses. Ook werving en selectie van vaste medewerkers.

Adecco HR Solutions

Adecco HR-solutions biedt opdrachtgevers volgens het one-stop-shopping model toegang tot een breed scala aan HR-oplossingen. De dienstverlening spitst zich toe op in-, door- en uitstroomprocessen en het bieden van support aan HR-afdelingen. Specifieke services zijn onder meer: Recruitment Process Outsourcing (RPO), searchdesk, trainingen, replacement, testing en ondersteuning door HR-professionals (advisering en inzet op interim-, detachering en projectbasis).