Onze ambitie


Samen investeren in talent en kwaliteit

Wat telt, is het eindresultaat. Klanten die tevreden zijn over de wijze waarop ze te woord zijn gestaan en verder zijn geholpen. Telefonisch, per e-mail of via social media. Die tevredenheid begint bij de bron. Communicatief vaardige en gemotiveerde kandidaten maken het verschil.


Niet iedereen is geknipt voor dit werk. In werving en selectie zijn we kritisch en zorgvuldig. We testen potentiële kandidaten op relevante kernkwaliteiten en bieden een goede, vaak klantspecifieke introductietraining. Vaak zijn we zelf op locatie aanwezig om de planning te organiseren en medewerkers goed te begeleiden. We bieden opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Guido van Elsloo, Achmea: “Adecco CCS denkt proactief met ons mee, deelt haar kennis en investeert in talent én in haar opdrachtgevers. Voor ons is Adecco CCS een betrouwbare, flexibele business partner.”

Met onze opdrachtgevers gaan we persoonlijk in gesprek, bij voorkeur op de locatie waar flexkrachten worden ingezet. We bespreken de aanvraag, we geven aan wat de meest efficiënte mogelijkheden en oplossingen zijn. En u krijgt uw vaste aanspreekpunt toegewezen.

Vanuit onze markt- en praktijkkennis toetsen we bestaande operationele processen en geven we eventuele verbeterpunten aan. Daarbij gaan kwaliteit, continuïteit en kostenbeheersing hand in hand. We denken mee, we bieden oplossingen, we ontzorgen. Samen investeren we in talent en kwaliteit.