Contact Center Solutions


Samen investeren in talent en kwaliteit

Adecco Contact Center Solutions is gespecialiseerd in werving, selectie, inzet en opleiding van klantcontact  medewerkers op alle niveaus met het bijbehorende management. Dit betekent voor talentvolle kandidaten: goed lonend werk bij interessante organisaties. Als vaste medewerker, maar ook op flex- of oproepbasis. Met trainingen op maat én met doorgroeimogelijkheden.

Persoonlijke begeleiding

Wij werken voor uiteenlopende organisaties, waaronder veel vooraanstaande financiële dienstverleners. Wij bieden kennis- en capaciteitsoplossingen. En we besteden maximale aandacht aan binding en persoonlijke betrokkenheid. Door medewerkers goed op te leiden en te betrekken bij de planning, toegang te bieden tot een breed online cursusaanbod en door persoonlijke begeleiding op locatie.

Klanttevredenheid
Samen investeren in talent en kwaliteit. Dát is onze ambitie. Die maken we iedere dag met passie waar. Kwaliteit begint bij de bron; bij het vinden en binden van gemotiveerd talent. Van daaruit blijven wij ons persoonlijk inzetten voor de kwaliteit van werk én voor tevreden klanten. Dát is immers waar klantcontacten om draaien!

Brochure HR-service
Brochure Flexpool services

Contact

Wij zitten er klaar voor!

Bij Adecco Contact Center Solutions houden we van korte lijnen. Onze opdrachtgevers werken samen met een vaste contactpersoon/adviseur; onze flexmedewerkers krijgen hun eigen persoonlijke contact/supervisor toegewezen. Wij zijn altijd via één centraal aanspreekpunt bereikbaar en benaderbaar en geven graag antwoord op alle voorkomende vragen.

Meer weten over onze HR en Flexpool Services? Bel ons via: 030-6044260 of stuur een e-mail naar:  ccs161@adecco.nl