Banking & Insurance

Want het nieuwe bankieren vraagt om nieuw talent

Bestaande tradities, technologische innovaties. Ze komen samen in het ‘nieuwe bankieren’, waarin de klant centraal staat en de dienstverlening digitaliseert. Tijd voor een nieuwe generatie professionals. Wij weten ze te vinden en te binden. We leiden ze op, we zetten ze in op de manier die past bij uw organisatie. Vast of tijdelijk, samen vullen we uw kennis- en capaciteitsbehoeften op maat in. Met talentvolle, flexibele Financials die het verschil maken. Daar tekenen we voor.

Flexoplossingen op maat
Adecco B&I levert flexoplossingen op maat. Daarin staan de kwaliteit en betrokkenheid van talentvolle Financials centraal . In de werving & selectie bekijken we niet alleen wat kandidaten kunnen, maar ook wat ze willen en waar ze het best passen. We screenen en testen op kennis, vaardigheden en op persoonlijke competenties die extra garantie bieden op een succesvolle match.

De nieuwe generatie Financials
U kunt gebruikmaken van detacheringvormen waarin maximale flexibiliteit en continuïteit hand in hand gaan, of van concepten die een overstap naar uw organisatie beogen. Voor werkzaamheden die geregeld ‘pieken’ stellen wij klantspecifieke flexpools samen die we met de groots mogelijke zorg beheren. We promoten uw merknaam bij de nieuwe generatie Young Financials, zodat u verzekerd blijft van kwalitatieve instroom.

Flexoplossingen op maat, daar kunt u van op aan. En wij zorgen ervoor dat uw ‘FlexFinancials’ het verschil maken. Net als uw vaste Financials.