Uw full service partner

 

Uw full service partnerCapaciteit- en kennisoplossingen

Adecco Group Nederland is full service HR partner, inzetbaar op alle vraagstukken met betrekking tot instroom, doorstroom en uitstroom. We leveren tijdelijke en duurzame kennis- en capaciteitsoplossingen en voeren voor zowel algemene als gespecialiseerde vacatures Werving & Selectie opdrachten uit. Bovendien leveren wij advies en ondersteuning bij het inzichtelijk maken en verbeteren van HR processen. In het onderstaande schema staan alle services gerangschikt.


Onze kernservices

Voor het juiste antwoord op uw HR vraagstuk stelt Adecco u een compleet pakket HR services ter beschikking. Van uitzenden tot detacheren en projectinrichting, van recruitment & selection tot poolmanagement en payrolling. En nog veel meer. Met onze kernservices dekken wij alle voorkomende segmenten, disciplines en functieniveaus. Geen bedrijfstak waar wij niet actief in zijn. Geen arbeidsmarktsegment waarin wij niet zijn ingevoerd.

Onze services op een rijtje:

Uitzenden
Detacheren
Payroll services
Werving & Selectie
Testing Solutions
Training & Opleiding
Outplacement (Lee Hecht Harrison, onderdeel Adecco Group Nederland)
International Mobility

Alles overzichtelijk in 1 document? 

Blader dan door onze brochure

Wilt u meer weten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.