Win4Youth

Bij Adecco telt elke kilometer! 

Win4Youth is een wereldwijd sportinitiatief dat is georganiseerd door Adecco Group om geld in te zamelen voor goede doelen die zich richten op de ontwikkeling van jeugd. Na hardlopen in 2010 en 2013, de triatlon in 2012 en fietsen in 2011 en 2014, triatlon in 2015 staat het Win4Youth programma dit jaar wederom in het teken van de triatlon. Het wereldwijde doel is het behalen van 3,5 miljoen zwem-, fiets- en loopkilometers. Alle collega’s, flexwerkers en klanten in de meer dan 60 landen waar Adecco Group actief is, krijgen de kans om hun eigen evenementen te organiseren of deel te nemen aan reeds bestaande evenementen. 

Terugblik Win4Youth 2015
Wat een fantastische prestatie hebben we in 2015 behaald: Een verbazingwekkende 3,4 miljoen kilometer!

3.435.739 kilometer voltooid in 2015 door te zwemmen, fietsen en lopen!  17.031 collega's, meer dan 2.000 medewerkers en meer dan 1.000 klanten - zwommen, fietsten en liepen in meer dan 10.000 evenementen in meer dan 60 landen. Het hoogtepunt van het Win4Youth project in 2015 was de beproeving van de triatlon in Palma de Mallorca. Op 6 september 2015 namen 70 Adecco Group collega’s hieraan deel, waaronder twee collega’s uit Nederland.
Voeg daaraan toe de verwezenlijking van de Dag van de Solidariteit van 118.997 km en we eindigen met een totaal van 3.554.736 km! Dit betekent dat de Adecco Group 375.000 dollar gaat doneren aan de door ons geselecteerde stichtingen in Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Cambodja, Colombia, Griekenland en Noord-Amerika!

Compilatie Win4Youth activiteiten Adecco Group wereldwijd 


 Kick Off Win4Youth 2016


Na de mooie resultaten die we in 2015 hebben geboekt voor Win4Youth, gaan we in 2016 wederom 3 sporten uit oefenen om geld in te zamelen voor 9 goede doelen! Zwemmen, fietsen en hardlopen, kortom Win4Youth 2016 staat weer in het teken van de Triatlon. Ons doel? 3,5 miljoen kilometer! Dat is 88 keer rond de wereld, dat is het dubbele van onze doelstelling voor 2015.

Kick Off Win4Youth 2016: wederom 3 sporten uit oefenen om geld in te zamelen voor 9 goede doelen! Zwemmen, fietsen en hardlopen, kortom Win4Youth 2016 staat weer in het teken van de Triatlon. Ons doel? 3,5 miljoen kilometer! Dat is 88 keer rond de wereld, dat is het dubbele van onze doelstelling voor 2015.

Bekijk de lancering Win4Youth video We hebben een nieuwe Godfather! Hij is een professionele triatleet uit België en een Ironman Hawaii wereldkampioen 2013: Frederik Van Lierde!  En dat niet alleen. Net als vorig jaar, krijgen we ook dit jaar de kans om daadwerkelijk op locatie mee te helpen bij de geselecteerde goede doelen. We zijn ook erg trots op het feit dat we in 2016 een eigen Win4Youth website hebben: www.win4youth.com

Klik hier voor het persbericht van International

Internationaal hoogtepunt wordt de volbrenging van de van de Triatlon in Lanzarote op 16 oktober 2016. 70 Adecco Group collega’s nemen deel aan deze beproeving, waaronder 1 collega van Adecco Group Nederland.

Niet minder belangrijk zijn de zwem-, fiets- of loopkilometers die elke collega kan maken voor Win4Youth. Het wereldwijde doel: 3,5 miljoen kilometer (Alle zwem-, fiets- en loopkilometers bij elkaar opgeteld). Voor Nederland is het doel gesteld op 333.333 km, aangezien het getal 6 ook dit jaar een belangrijke rol speelt. 

Laten we dus met z’n allen de badkleding aandoen, de fiets pakken en/of de hardloopschoenen aantrekken. 

Waarom?
Het is alweer het zevende jaar dat we het doen, dus het is goed om het doel van Win4Youth nog een keer onder de aandacht te brengen. Win4Youth laat zien dat we geven om de ander, in het bijzonder jongeren die om verschillende redenen achtergesteld zijn. We willen hen een betere start in hun leven en in de wereld van werk geven. Better work, better life. Concreet ondersteunen we dit jaar maar liefst 9 goede doelen. Daarmee oefenen we onze value ‘responsibility’ ten volste uit. Daarnaast dragen we ook onze andere values uit: Team spirit (we doen het met z’n allen wereldwijd), Customer Focus (we betrekken onze relaties en krachten), Entrepreneurship (we bedenken elk jaar nieuwe initiatieven). Passie (we dragen bij vanuit ons hart)

De 9 goede doelen van Win4Youth 2016 zijn 

  • Bulgaria: SOS Children’s Villages http://sosbg.org/ 
  • Colombia: Fundación Carlos Portela Valdiri  http://www.fundacioncarlosportela.org 
  • Greece: Make a wish https://makeawish.gr/
  • Hungary: Bator Tabor www.batortabor.hu/eng
  • Indonesia: Sumba Foundation http://sumbafoundation.org/
  • Brazil: Associação Saúde Criança www.saudecrianca.org.br
  • Serbia: Novak Djokovic Foundation http://novakdjokovicfoundation.org/
  • Slovakia: TETIS  s.r.o.  http://www.tetis.sk/
  • Global Refugee Foundation: Premiere Urgence Internationale http://www.premiere-urgence.org/

Niet alleen geld, maar ook daadwerkelijk meehelpen!
We doneren niet alleen geld aan de goede doelen, maar ook mogen 10 collega’s van de 10 landen die de meeste triatlonkilometers hebben afgelegd een week vrijwilligerswerk doen bij de stichtingen! 

Volg Win4Youth op https://www.facebook.com/Win4YouthNederland.