Blog 2e week als Directeur Uitvoering Klant en Service UWV

 
‘‘De tweede blog, al over de helft, al bijna weer weg...’’ Zomaar eens wat kortstondige gedachten die door mijn hoofd schoten deze week. De tijd gaat ontzettend snel, en dat verbaast me niets. Als je ’s ochtends om half negen start met een persoonlijk gesprek, en half zes ’s middags de laatste vergadering afsluit, is het aan een stuk door informatie opnemen, delen en verwerken.

Nu ik deze blog schrijf, besef ik weer wat voor ontzettend indrukwekkende ervaring dit voor mij is. Ook deze week heb ik collega’s namelijk weer doen verbazen met mijn verhaal. ‘‘Echt? Je gaat ook mee naar de Raad van Bestuur? Je kan meeluisteren met de discussies die gevoerd worden op het allerhoogste niveau?’’ Ik kan niet ontkennen dat het mij best een voldaan gevoel geeft, als ik zie hoe collega’s om mij heen bewondering tonen voor de mogelijkheid die ik met beide handen heb aangepakt.

Gisteren had ik een kort overleg met de Directeur van de divisie Klant en Service, Peter Haarms. Het inspireert mij enorm als ik zie hoe gepassioneerd iemand kan zijn, en hoe graag hij samen met zijn divisie wil werken en leren om nog beter te presteren. Het geeft een gevoel van vertrouwen als je weet dat je gezamenlijk elke dag aan hetzelfde doel werkt.

Eigen opdracht
Voor mijn bijeenkomst die ik organiseer aan het eind van de maand, ben ik ondertussen volop aan de slag. De ideeën en kennis die mijn collega’s mij meegeven inspireert mij enorm om een presentatie te geven, waar iedereen van onder de indruk zal zijn. Dat is mijn persoonlijke doelstelling: iets teruggeven aan het UWV waar ik trots op kan zijn.

Ondanks dat ik nog uren zou kunnen vertellen over mijn werk, mijn collega’s en het UWV, ga ik dat niet doen. Ik moet er namelijk vandoor! Mijn volgende afspraak is in Utrecht, die mij ongetwijfeld nog meer zal inspireren om er volgende week weer een stapje bovenop te doen. Tot dan!

Jan Roos